Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Møllehøjvænget 16
5792 Årslev Faaborg-Midtfyn kommune

Sagsnummer: 51100854

Set 81 gange den seneste uge

Nøgletal

Type
Villa
Boligareal
145 kvm
Grundareal
842 kvm
Rum
6
Værelser
4
Antal plan
1
Byggeår
2007
Energimærke
Annonce:

I nærheden


Flot, velholdt og meget vedligeholdelsesvenlig villa beliggende i bunden af lukket og børnevenligt vænge med kort afstand til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, off. transport samt naturskønne, grønne områder.


Boligen er opført i 2007 af lokale håndsværksmestre, som har brugt kvalitetsmaterialer til byggeriet. Du får derfor et minimum af vedligeholdelse i denne skønne bolig. Udover boligarealet rummer boligen et stort, ekstra bryggers på ca. 17 m2, som er fuldt integreret i beboelsen. Under husets tag er der således 162 m2. Hertil kommer 20 m2 isoleret værksted/udhus med støbt gulv.

Boligen er opført i et plan og indeholder: Rummeligt bryggers/baggang med indgang fra carporten, skabsvæg, gulvvarme samt flot, lyst klinkegulv (ej på BBR). Herfra er der videre adgang til husets bryggers, hvor der ligeledes er god skabsplads og plads til vaskefaciliteter. Læs hele beskrivelsen Via husets entré bliver du ledt ind i boligens hjerte; det store køkken/alrum. Her er der et skønt lysindfald, der kombineret med loft til kip giver en rigtig god rumfornemmelse samt udgang til husets solrige og delvist overdækkede terrasse. Køkkenet er udstyret med alt i hårde hvidevarer samt lyse elementer fra Kvik. I forbindelse med køkken/alrummet findes 2 børneværelser samt kontor med flotte plankegulve samt adgang til lyst børnebadeværelse med brus. Rummeligt soveværelse med stor skabsvæg med skydelåger. Fra soveværelset er der adgang til eget forældrebadeværelse med lækker bruseniche og masser af skuffe- samt skabsplads. Stor stue med dejligt lysindfald, udsigt til haven samt loft til kip.

Hele boligen er naturligvis forsynet med gulvvarme under de flotte plankegulve eller de lyse men praktiske gulvklinker.

Til boligen hører en god, lukket have, som vender helt rigtigt i forhold til solen. Her er der plads til både afslapning, boldspil og børnenes trampolin.

Carport under husets tag, hvor der er rigelig plads til både bil og cykler på samme til. Til ejendommen hører ligeledes et rigtig godt udhus med støbt gulv samt isolering. Her er der mulighed for opbevaring af gør-det-selv-mandens værktøj, indretning af knallert-værksted eller måske opbevaring af familiens motorcykel - et rigtigt lille frirum midt i familiens travle hverdag.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Christian Brohus

Statsaut. ejendomsmægler, MDE

EDC Poul Erik Bech

 • Hjallesevej 116
 • 5230 Odense M
 • Telefon: 66126126
Annonce:
Annonce: