Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Låsbygade 71 A, 1. sal
6000 Kolding Kolding kommune

Sagsnummer: 60400425

Set 65 gange den seneste uge

Pris: 2.495.000 kr.

Nøgletal

Type
Ejerlejlighed
Boligareal
143 kvm
Rum
3
Værelser
1
Antal plan
4
Byggeår
1875
Ombygget
1987
Energimærke

Økonomi

Udbetaling :
125.000 kr.
Pris pr. kvm :
17.448 kr.
Prisudvikling :
0 %
Liggetid :
771 dage

Finansiering:

Brutto:
12.632 kr.
Netto:
10.967 kr.

Læs mere om brutto/netto

Annonce:

I nærheden


En af Koldings absolut flotteste herskabslejligheder udbydes til salg. 143 m² enestående liebhaveri i midten af byens latinerkvarter.


Få minuters gang fra gågaden, hvor der er rig mulighed for at nyde byens cafeliv samt gode muligheder for indkøb og shopping. Du vil komme til at bo tæt på Koldinghus, som byder på spændende udstillinger, og hvor der ligeledes indbydes til en flot gåtur omkring Slotssøen.

Bygningen var en del af konsul Grønborgs gamle handelsgård, og herskabet selv havde privat bolig i netop denne lejlighed på 1. sal. Hele lejligheden bærer præg af, at Grønborg importerede træ - det ses i særdeleshed med den smukke brug af ædeltræ overalt.

Fra opgangen er der adgang til en stor lys entre med indbyggede skabe til begge sider af entredøren. Læs hele beskrivelsen Entreen åbner op til en stor flot stue med gode indretningsmuligheder, massive egetræsgulve i sildeben, hvide vægpaneler, stukloft og fyldningsdøre. Stor unik spisestue med højt til loftet og rundede vægge. Spisestuen er indrettet med smukke vægpaneler i nøddetræ og mahogni, flora Danica malet blomsterranke i loftet og med en flot udsmykket porcelænskakkelovn. Fra spisestuen er der adgang til et lyst køkken med kamin og plads til mindre bordarrangement. Designbadeværelse som er indrettet med dobbelt håndvask og Phillippe Starck armaturer, samt en flot bruseniche af græsk skiffer og glas, som giver en flot kontrast til rummet. Gangarealet mellem badeværelset og stuen fungerer i dag som et lille bibliotek med indbyggede reoler. Et lyst soveværelse med skabe fra gulv til loft samt en overdækket læfyldt sydvestvendt altan.

Dette er en lejlighed for dem der vil bo midt i byen, med alt indenfor gåafstand og for dem, som samtidig vil have et stykke fordums storhed og format, opdateret med moderne bekvemmelighed.

Til lejligheden hører egen garage og ekstra parkering i lukket gård.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Steen E. Kristensen

Salg & Vurdering

EDC Hans Thomsen

 • Enevold Sørensens Vej 6
 • 6000 Kolding
 • Telefon: 75524866
Annonce:
Annonce: