Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Møllegade 2L
6920 Videbæk Ringkøbing-Skjern kommune

Sagsnummer: 69209138

Set 76 gange den seneste uge

Pris: 250.000 kr.

Nøgletal

Type
Andelsbolig
Boligareal
80 kvm
Rum
2
Værelser
1
Antal plan
1
Byggeår
2003
Energimærke

Økonomi

Boligafgift :
4.295 kr.
Anv. Udg. :
1.625 kr.
Anslået pris

Anslået teknisk pris

Den anslåede tekniske pris er sammensat af købsprisen tillagt den forholdsmæssige andel af foreningens samlede gæld samt andre skyldige omkostninger i henhold til foreningens seneste årsrapport. Køber gøres opmærksom på, at denne opgørelse ikke nødvendigvis tager højde for alle forhold i foreningen, f.eks. hvilken værdiansættelsesmetode foreningen anvender, om grundlaget for opgørelsen af foreningens formue er ajourført, eller om foreningen har anvendt finansielle instrumenter (herunder renteswaps) f.eks. til afdækning af kurs- eller renterisiko, jf. foreningens årsrapport. Opgørelsen vil derfor oftest ikke være fuldstændig retvisende. Køber opfordres til at søgen egen rådgiver herom.

:
1.052.279 kr.
Pris pr. kvm :
3.125 kr.
Prisudvikling :
0 %
Liggetid :
1.065 dage

Finansiering:

Standardfinansiering

Brutto/nettoudgiften er baseret på en standardfinansiering, som består af en kontant udbetaling på 5 % af købsprisen oprundet til nærmeste kr. 5.000, dog minimum kr. 25.000. Købsprisen fratrukket de 5 % i udbetaling er finansieret med et 30-årigt annuitetslån med sikkerhed i andelsboligen. I beregningen er anvendt en rente svarende til Nationalbankens gennemsnitsrente for pengeinstitutternes nyudlån til boligformål med et tillæg på 1,5 procentpoint og herefter oprundet til nærmeste kvarte procentpoint. Herudover indgår relevante anslåede låneomkostninger. Standardfinansieringen vil ikke nødvendigvis kunne opnås. Opnås finansiering på andre vilkår, bemærkes det, at brutto- og nettoudgiften vil kunne afvige fra den beregnede finansiering.
Hvis andelen koster 25.000 kr. eller derunder udbydes den ikke med standardfinansiering, idet udbetalingen i så fald svarer til andelens pris. Den månedlige brutto/nettoydelse vil svare til den månedlige boligydelse. Eventuelle omkostninger til finansiering af købsprisen vil i dette tilfælde ikke være indregnet.

Udbetaling:
25.000 kr.
Brutto:
6.123 kr.
Netto:
5.594 kr.
Annonce:

I nærheden


Pæn og velindrettet andelsbolig fra 2003 på 79 m² bolig og stor fælles terrasse.


Indeholder:

God hall med skabe. Soveværelse. Depotrum. Badeværelse med plads til vaskemaskine. Flot stue med parket gulv. Billig opvarmning

Pris for andelsbevis kr. 250.000,00

Mdl. husleje incl. fællesudgifter kr. 4.295,00

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Jan Bækdal Kristensen

Statsaut. ejendomsmægler, MDE

EDC Videbæk Ejendomskontor

 • Bredgade 39
 • 6920 Videbæk
 • Telefon: 97171299
Annonce:
Annonce: