Annonce:
 • Privat
 • Erhverv
 • Landbrug

Brogade 55
7660 Bækmarksbro Lemvig kommune

Sagsnummer: 71100827

Set 43 gange den seneste uge

Pris: 595.000 kr.

Nøgletal

Type
Villa
Boligareal
118 kvm
Grundareal
1.054 kvm
Rum
15
Værelser
3
Antal plan
1
Byggeår
1959
Kælder
118 kvm
Energimærke

Økonomi

Udbetaling :
30.000 kr.
Pris pr. kvm :
5.042 kr.
Prisudvikling :
-14 %
Liggetid :
374 dage

Finansiering:

Brutto:
3.628 kr.
Netto:
3.459 kr.

Læs mere om brutto/netto

Annonce:

I nærheden


I den aktive by, Bækmarksbro, udbydes nu denne charmerende og unikke kvalitetsmurermestervilla.


Huset, som murermesteren byggede til sig selv i 1958, er pænt vedligeholdt og centralt beliggende i den nordlige ende af Bækmarksbro - tæt på skole, børnehave, sportsfaciliteter, indkøb mv.

Med en veldisponeret vestvendt grund på 1.054 m2 er her plads at boltre sig på - og desuden ligger ejendommen mod boldbanen, så der er ekstra plads til leg og udenoms-aktiviteter. Huset ligger tilbagetrukket fra vejen med et pænt indgangsparti. Indkørselen langs nordsiden af huset fører om til baghaven, som ligger ugeneret fra vejen og naboer. Man kan vælge at parkere i den 34 m2 store murede garage eller parkere i den indbyggede garage i husets kælder. Læs hele beskrivelsen

Med et boligareal på 118 m2 er huset indrettet med entre/vindfang - videre til en god fordelingsgang med adgang til det meste af huset: Et rummeligt lyst østvendt værelse, et fint soveværelse med faste skabe og med adgang til et mindre værelse/kammer, begge dele vestvendt. Et dejligt karbadeværelse med klinker på gulv og væg. Det hyggelige køkken er originalt med masser af skabs- og bordplads og vindue mod øst, så der er mulighed for at følge livets gang i byen. Fra fordelingsgangen er der nedgang til kælderen.De to hyggelige og lyse stuer er rummelige og i forskudt plan - først spisestuen med vinduesparti vestvendt med et dejligt kig mod haven. Få trin op, og man er i hyggestuen med sofaafdeling og vinduesparti mod syd.

Under hele huset er en stor, god og tør kælder, som er lys og med højt til loftet. Her er hele 5 disponible rum samt et stort vaskerum og et hobbyværkstedsrum i tilknytning til den indbyggede garage. Her er altså rigtig mange muligheder!

Huset opvarmes via fjernvarme og havde i 2012 et varmeforbrug på ca. 15.000,-.

Haven er udlagt i græs med køkkenhave og drivhus samt en ugeneret, solrig terrasse i bunden af haven. Her er velpassede blomster, buske og træer, som den haveglade ejer kan bevare eller ændre på.

Bækmarksbro er en hyggelig og aktiv stationsby på ca. 550 indbyggere. En by i udvikling med en del nyere huse og stier udlagt i de skønne reakreative nærområder ved å og eng. I byen findes bl.a. Tangsø Idrætscenter med bl.a. motionscenter, sportshal, svømmehal, wellness center og selskabslokaler. I tilknytning er der mulighed for at leje hytter. Her er desuden områdets største skole med klassetrin fra 0. til 8 klasse, børnehave og flere dagplejemødre. Kommunen er ved at opføre en ny børnehave tæt på hallen og boldbanen - institutionen forventes færdig sidst på året og vil indeholde både vuggestue og børnehave. Her er indkøbsmuligheder i form af SPAR og tankstation med værksted og vaskehal. Bækmarksbro ligger godt placeret med ca. 15 km til Lemvig, ca. 24 km til Holstebro og Struer. Der er togforbindelse til Lemvig og Vemb og toget kører igennem byen ca. 10 gange i løbet af ugedagene og ca. 3 gange om dagen i weekenden.
Luk beskrivelsen

Nyttige links

Få en gratis salgsvurdering


Få en uforpligtende salgsvurdering og få klarlagt din boligs aktuelle markedsværdi.

 • Hvordan kan EDC hjælpe dig?


  Uanset om du overvejer at sælge, købe eller blot ønsker at få kigget økonomien igennem, kan EDC hjælpe dig, så du kommer godt videre.

  Læs mere om hvad EDC tilbyder

 • Optimer din boligøkonomi


  Hos EDC formidler vi attraktive lån og kreditter gennem udvalgte banker og realkreditinstitutter mod sikkerhed i din bolig.

 • Forsikring


  Tjek prisen på din husforsikring før du køber din nye bolig. Så undgår du økonomiske overraskelser.

Kontakt EDC-mægler


#

Lars Kynde Lyng

Ejendomsmægler MDE og indehaver

EDC Lemvig

 • Vestergade 26
 • 7620 Lemvig
 • Telefon: 96634000
Annonce:
Annonce: