Ejendomsmægler Helsingør

EDC Poul Erik Bech, Helsingør

Butikken som nu er beliggende i Stengade 70 i hjertet af Helsingør, startede oprindelig i 1995 i udkanten af Helsingør, nærmere bestemt på Kongevejen. Vi har samtidig en af byens bedste vinduesudstillinger i Stengade 62, på hjørnet af Stengade og det kendte Brostræde, hvor strøgkunder hver dag har sin gang.

EDC Poul Erik Bech i Helsingør er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 40 butikker fordelt over hele landet. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til den bedst mulige pris.

EDC Poul Erik Bech Helsingør dækker markedsområdet: Helsingør, Snekkersten, Espergærde, Humlebæk, Hellebæk, Ålsgårde, Tikøb, Kvistgård og Hornbæk.

Vi varetager alle opgaver indenfor bolighandel. Vi sælger både villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger, fritidshuse og landejendomme med speciel fokus på Liebhaverboliger i området omkring Helsingør.

For de ansatte i butikken er nøgleordene i dagligdagen opfølgning, kommunikation og tilgængelighed samt en vindermentalitet som gør, at vi aldrig giver op og kæmper for den bedste pris for netop din bolig.

Helsingør og omegn er midt i en spændende udvikling, specielt på erhvervs og kulturområdet, hvor blandt andet Kronborg og det nye Kulturværft samt kommende nationalpark, skal være med til at løfte byen og kommunen til nye højder. Der er desuden gode indkøbsmuligheder og togforbindelser – specielt Kystbanen som transporterer dig til hjertet af København på under 40 min.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...