Ejendomsmægler Roskilde

EDC Poul Erik Bech / Henry Poulsen & Søn, Roskilde

EDC Poul Erik Bech er beliggende i hjertet af Roskilde. Vores markedsområde er umiddelbart Roskilde og Lejre kommuner, men bor du i en anden kommune og gerne vil gøre brug af vores ekspertise, så finder vi også en løsning på det. Vores forretning i Roskilde er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmægler med mere end 40 boligbutikker og erhvervscentre fordelt over hele landet. Det betyder for dig som boligsælger, at vi arbejder på tværs af landsdelene for at finde den nye ejer til din ejendom. Bor du i Roskilde og gerne vil flytte til en anden kommune, kan vi også hjælpe dig med at blive skrevet op hos vores kollegaer rundt om i landet.

I Roskilde er vi et meget dynamisk team - vores kunder er altid i centrum. Vores værdier er flid, etik og godt købmandsskab og hos os, er du altid velkommen til at kigge forbi til uforpligtende snak om boligmarkedet, både når du overvejer at købe eller sælge.

Vi glæder os meget til at møde dig, kig endelig forbi – vi har næsten altid kaffe på kanden og ellers kan vi hurtigt lave det.

Vi er tilgængelige alle ugens dage hele året rundt på telefonen.

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S samt Lån & Spar Bank, Roskilde


Erhvervspartner mod kræft

Mød din lokale ejendomsmægler