Boligkøb - Trygt og nemt med køberkartotek og købermægler

Kom godt i gang

Køberkartotek


Se alle nye boliger i dit område via EDCs Køberkartotek. Så har du overblik - og slipper for at vedligeholde flere profiler.

Tilmeld Køberkartotek

Købermægler - et trygt boligkøb


Med en Købermægler fra EDC undgår du dyre overraskelser - og får hjælp til at forhandle den bedste pris på plads.

Læs mere om Købermægler 

Sådan køber du

Hvad søger du - og hvor?

Hvis du ikke allerede har fundet din kommende bolig, sætter vi gerne alt ind på at finde det, du søger. Vi gennemgår dine behov og skaffer forhåndsgodkendelse på lån til boligkøbet. 

Vi gennemgår ejendommen

Vi tager med ud og ser den bolig , du har valgt, og gennemgår tilstandsrapport, tingbog, lokalplaner og vedtægter. Køberrådgiveren finder problemerne, inden de bliver til udgifter - og du får en realistisk vurdering af boligens beliggenhed og stand.

Tinglysning, skøde og refusionsopgørelser

Vi sørger for at skrive skøde og klarer refusionsopgørelsen og de øvrige dokumenter. Og når vilkår og detaljer for boligkøbet er på plads, tager vi os af alt det afsluttende papirarbejde.

Stå stærkt, når du forhandler pris

Din køberrådgiver kender salgspriserne i området og ved, hvordan man forhandler. Med os på sidelinjen er du sikker på at opnå den bedste pris. Alene her kan din betaling for køberrådgiveren tjene sig hjem mange gange.

Helt til dørs

Vi følger dit boligkøb helt til dørs. Det betyder, at du kan være sikker på, at dit lån bliver udbetalt - og at vi følger op på, at alt er i orden. Så kan du koncentrere dig om at komme på plads og indrette din nye bolig.

Læs mere