Rækkehus fra EDC

Elgårdsmindeparken

8382 Hinnerup

0 kr.

0 m² - 0/0 rum
Projektsag

Veldisponeret rækkehuse i skønne omgivelser ved Elgårdsminde i Søften

EDC Projekt Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at sælge 2. etape af disse veldisponeret rækkehuse, beliggende i skønne omgivelser ved Elgårdsminde i Søften. Rækkehusene er beliggende ved dejlige grønne arealer med flotte træer og en mindre sø. Rækkehusene ligger få minutters gang fra Præ­ste­marks­sko­len via lukkede villaveje, og er samtidig kun en kort køretur fra Aarhus C, samt få minutters kørsel fra E45.
Bebyggelsen bliver opført i energiklassen A2015. Det betyder var­me­gen­vin­dings­an­læg for sundere indeklima, træ/alu vinduer med 3-lags termoruder og højisoleret vægge. Her vil være gulvvarme overalt i boligerne, som vil være indrettet med materialer af høj kvalitet.
Husene bliver indrettet med god entré, med adgang til mindre bryggers og gæstetoilet. Der vil være mulighed for at have indflydelse på ma­te­ri­a­le­val­ge­ne i forhold til køkken, således at man opnår et åben eller lukket køkken. Husets stue bliver rummelig, og som husets andre opholdsrum med flotte ege la­mel­par­ket­gul­ve. Der vil blive etableret vinduespartier fra gulv til loft, som vil give masser af lys igennem boligen.
Husene bliver solgt med 3 værelser, stort badeværelse på 1.salen, samt mindre walk-in closet, eller alternativt med 4 værelser og bru­se­ba­de­væ­rel­se. Fra 1.salen vil der være udgang til mindre altan og et godt lysindfald via ovenlys over trappeløbet til 1.sal.
Husene vil have solorienteret haver og overtages selvfølgelig som nøglefærdigt byggeri, med betaling ved overtagelsen.
Ønsker man et rækkehuse med en charmerende beliggenhed tæt på Aarhus og med gode trans­port­mu­lig­he­der til hele Østjylland, vil vi anbefale at man får en fremvisning af rækkehusene på Elgårdsminde i Søften.
Kontakt EDC Projekt Poul Erik Bech for mere information eller en fremvisning på tlf. 58 58 77 30 eller på mail 805@edc.dk

Fakta om Favrskov (49.377 indbyggere)

Kommuneskat
25,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
10,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.583 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.783 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.783 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
130.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.508 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
9.526 kr.
Læs mere om boliglån

Aktuelle boliger

Loading...