Ejendomsmægler Køge

EDC Selandia Køge

Telefontid alle ugens dage mellem 9:00 og 20:00. EDC Selandia Køge er i dag en del af EDC Selndia med 4 mæglerforretninger på tværs af sjælland. EDC Selandia Køge blev stiftet i 1973. Samarbejdet med EDC blev indledt i 1989, og netop dette samarbejde med Danmarks største ejendomsmæglerkæde giver grundlag for et effektivt salgskoncept til glæde og gavn for både sælgere og købere.

EDC Selandia Køge ligger i starten af Køges gågade. Det er en 150 m2 stor butik, der varetager køb, salg og vurdering af villaer, rækkehuse og ejerboliger i Køge og omegn samt sommerhuse i Stevns og Strøby.

En stor familie

I 1971 startede Egon Friis med at opføre boliger i Køge og omegn. Flere nye boliger betød imidlertid, at andre boliger skulle sælges, efterhånden som hjemmet blev skiftet ud. I 1973 blev Køge Bugt Arkitektkontor derfor til Ejendomsmæglerfirmaet KBA. Samarbejdet med EDC blev indledt i 1989. Samme år startede sønnen, Anders Friis, som i dag står for ledelsen af butikken. Som den ældste boligbutik i Køge er vi gamle i gårde og har efterhånden været inde i mange boliger i Køge og omegn. Vi kender alle bolighandlens faser og går meget op i at rådgive vores kunder, så de er informeret fra start til slut.Bo i charmerende Køge

45.000 mennesker har allerede valgt Køge som hjemby, og det er der mange gode grunde til. Køge har en charmerende bymidte, et aktivt handelsliv og et rigt kulturliv. Som køgenser kan du nemt pendle til hovedstaden med S-toget og bil. Du kan både bo i gamle murstensvillaer, i traditionelle villakvarterer og moderne lejligheder. Danmarks største torv ligger bl.a. i Køge. Weekender og aftener kan ofte tilbringes på Køges mange spisesteder, hvor god mad og hyggeligt samvær er sikre ingredienser. Du kan også tage hele familien på tur i skoven og langs strandkanten i området.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler


Erhvervspartner mod kræft