Ejendomsmægler Skjern

EDC Skjern & Tarm A/S, Skjern

Hvem er vi hos EDC Skjern & Tarm

EDC Skjern & Tarm består i dag af to boligbutikker, som beskæftiger sig med salg og rådgivning omkring fast ejendom. Firmaet blev etableret i 1977 af ejendomsmægler Jørgen Axelsen og ejes i dag af Johnny Sørensen og Jørgen Axelsen.

For os er det en decideret livsstil at være ejendomsmægler. Vi brænder for det vi laver. At være betroet hvervet som mægler i den vigtige disposition, det er at handle bolig, dét sætter vi en stor ære i. Vi stræber derfor vedholdende og dynamisk efter at slutte en handel optimalt af og nyder at se et konkret resultat af vore indsatser.

Hos EDC Skjern & Tarm lægger vi stor vægt på den personlige relation til vores kunder, og med høj faglighed og løbende uddannelse, ønsker vi at gøre en positiv forskel i alle handler. Derfor har vi konstant 3 meget dygtige og kompetente sælgere ude i marken. Dertil kommer vores dygtige kontorpersonale som samler alle trådende. Disse kompetencer kombineret med en udtalt omhu i hver eneste handel er medvirkende til, at vi - selv efter utallige handler gennem mange år, - nok har branchens laveste fejlprocent.

De fleste ansatte har været i firmaet i en lang årrække. Det er en stor fordel, at vi i hver butik er så mange med indgående lokalkendskab, idet vi kan bidrage med en erfaring og et unikt netværk, som alle vore kunder har stor glæde af.

Vores ambition er at imponere vore kunder. Vi forsøger at blive ved med at optimere pris og vilkår for vores sælgere, og det har resulteret i mange solstrålehistorier fra tilfredse kunder.

Samtidig ved vi, at det er vigtigt at bevare jordforbindelsen, og noget af det væsentligste er at være ærlige og tryghedsskabende i kommunikationen.

Mæglerbranchens fælles hjemmeside – www.boligsiden.dk, måler daglig indsatserne hos alle ejendomsmæglere i hele landet og sammenligner resultaterne til glæde og gavn for forbrugerne. Vi er stolte af at kunne fremvise en super placering på alle de væsentligste målepunkter, som antallet af solgte boliger, mindst afslag ved endelig handel og ikke mindst den største markedsandel. Alt dette danner de perfekte rammer for både køber og sælger.

Vi glæder os til også at hjælpe dig godt videre.

Venlig hilsen personalet hos EDC Skjern & Tarm

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen

Læs mere om loven hos Erhvervsstyrelsen

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder landsdækkende med en række banker

Læs mere

Lokale aftaler