Ejendomsmægler Solrød Strand

EDC Poul Erik Bech / Kurt Hansen A/S, Solrød Strand

Det er en stor fordel for dig, hvis du skal have solgt hurtigt og til den rigtige pris.

Butikken i Solrød blev etableret i 1978 og i 1993 flyttede vi til de nuværende markante lokaler i Solrød Center med særdeles store vinduesfacader mod centergaden, hvor vi præsenterer alle vore emner. Solrød er et lokalt marked og vores butikschef bor selv i Solrød og har været mægler i Solrød siden 1983. De øvrige medarbejder bor eller har boet i Solrød og er derfor meget lokale.

Du træffer EDC Poul Erik Bech fra kl. 07.00 til 21.00 alle ugens dage - 365 dage om året. Uden for butikkens åbningstid på telefon 70 216 217.

Læs mere om EDC Poul Erik Bech på www.poulerikbech.dk

Med flere end 40 boligbutikker fordelt over hele Danmark har vi kontakten til køberne uanset hvor i landet de skal findes, og vores flere end 370 medarbejdere sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked. Vi har specialister inden for ethvert felt omkring fast ejendom: salg, køb, vurdering, finansiering, jura, teknik etc. Dette sammenholdt med en aktiv efteruddannelse gør, at du er sikret de bedste forudsætninger for et godt samarbejde.

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...