Ejendomsmægler Struer

EDC Vestjysk Ejendomskontor, Struer

Din lokale mægler - nord og syd for broen

Vestjysk Ejendomskontor blev grundlagt allerede i 1947 og er dermed den ældste ejendomsmæglerforretning i byen. Vestjysk Ejendomskontor har gennem alle årene stået for seriøse og velgennemførte handler.

Tryg ejendomshandel

Hos Vestjysk Ejendomskontor lægger vi stor vægt på, at vores kunder føler sig godt modtaget fra første gang de henvender sig til os. Vi står altid klar til at yde vores bedste for både sælger og køber. Vi er et loyalt team, så kom derfor trygt til os, hvis du ønsker at sælge eller købe ejendom.

Vi tager udfordringerne op

Indehaver og personale har stor erfaring inden for alle former for boligsalg og et godt lokalkendskab. Så trods op - og nedture på boligmarkedet har Vestjysk Ejendomskontor vedvarende haft et bredt udvalg af villaer, andelsboliger, fritidshuse og grunde.

Vores styrke er vores mangeårige kendskab til det vestjyske område og vores erfaring med at prissætte og sælge mange typer ejendomme i dette særlige hjørne af Danmark.

Stort område – stort udvalg

Forretningen er centralt placeret, og dækker et stort geografisk område med mange forskellige typer boliger og ejendomme. Struer har så meget forskelligt at byde på, at folk vælger at blive boende eller flytte hertil. Kombinationen af den dejlige natur og de mange tilbud til familier er med til at gøre området populært.

Velkommen indenfor!

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...