Andelsbolig fra EDC

Hans Grams Gade 23

6500 Vojens

395.000 kr.

3/2 rum, 102 m²
Nyhed

Ældrevenlig andelsbolig med en god og central beliggenhed i Vojens.

I hjertet af Vojens har du nu muligheden for at erhverve dig, en meget velholdt ældrevenlig andelsbolig, som er opført i 2006, med en central beliggenhed i Vojens. Herfra er der ikke er langt til både banegård og gode ind­købs­mu­lig­he­der.

En senior- og handikapvenlig bolig hvor der tilhører egen garage, samt værksted/disponibelt rum hvor der er mulighed for opbevaring af cykler mm. Andelsboligen har et godt indeklima, idet der er fælles automatisk ud­luft­nings­an­læg, hvilket er en del af den månedlige boligafgift. I boligen er der desuden er miljøvinduer, der er støjisolerende.

Boligen er gennemgående lys og venlig, og byder på veludnyttede 102 m². Hvor man fra den overdækkede indgang træder man ind i entréen. I forbindelse hermed er et vaskehjørne med plads til vaskemiljø og opbevaring. Et fint badeværelse med bruseniche og et soveværelse med skabe og med udgang til en overdækket terrasse. Endvidere et flot lyst køkken, hvor der i åben forbindelse er opholdsstuen, hvilket giver en god rumeffekt. Her er et stort vinduesparti, som giver et flot lysindfald, og udgang til terrassen, hvor du kan sidde og nyde en kop kaffe. Der er yderligere et værelse af god størrelse, i forbindelse med stuen.

Du har din egen lille have, som er anlagt i et stort bed med buske og blomster. Dette bed og sommeren kan i særdeleshed nydes fra terrassen.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 6574 54 24 84EDC Grosbøl ApS