Andelsbolig fra EDC

Sneumvej 173, Sneumvej

6731 Tjæreborg

473.000 kr.

3/2 rum, 79 m²

Pris- og ældrevenlig andelsbolig med udestue

Hos EDC Poul Erik Bech skal vi nu sælge en pris- og ældrevenlig andelsbolig, boligen er beliggende i det dejlige Tjæreborg. Byen har været i en rivende udvikling og er meget efterspurgt, her er alt til den moderne familie, indkøb, skole, foreningsliv, tæt til skov og marker og frisk luft. Andelsboligen er en del af en sund forening med gode lån og styr på det praktiske. Til boligen er der carport, redskabsrum, og dejlig flisebelagt have således at der er minimalt at holde. Der er bygget en dejlig udestue til boligen, som sælger har nydt godt af det meste af året.

Boligen indeholder: Stor entre med plads til overtøj og opbevaring, herfra deler gangen sig til et godt værelse med skabsplads og ligeledes et fint soveværelse med skabsplads. Boligens badeværelse er lys og rummelig og med bruseniche. Bryggerset er med vaskesøjle og god plads til opbevaring samt udgang til haven, herfra er der også adgang til køkkenet, som er flot renoveret og er fuld udstyret. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen og spisestuen, der er adgang til både udestue, men også en lækker terrasse til modsatte side, så hvad angår solens bane, er man godt dækket ind med sol hele dagen. Så er ønsket om en billig bolig, der er nem at holde og stadig have lidt have, så er sneumvej 173 et besøg værd.

Kontakt os gerne for mere information eller for bookning af fremvisning 76104800

Når du køber en andelsbolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.