Andelsbolig fra EDC

Nørrevold 4, 2. th

6800 Varde

698.000 kr.

4/3 rum, 128 m²

Stor an­dels­lej­lig­hed med to overdækkede altaner

Denne store an­dels­lej­lig­hed finder du på anden og dermed øverste etage i et nydeligt kva­li­tets­byg­ge­ri på Nørrevold 4. Med den høje placering er du ikke blot godt hævet op fra gadeniveau, du får også et skønt, gavmildt lysindfald i boligen, og du får ikke mindst en dejlig udsigt hen over byens tage.

Udsigten kan du nyde inde fra boligen, hvor boligarealet er til den ganske generøse side, og du kan også nyde udsigten fra to store altaner. Disse er disponeret som kviste og passer derfor rigtig godt til resten af byggeriets arkitektur. Samtidig betyder deres udformning, at der er godt med såvel lys som luft under overdækningen. En anden fin detalje og fordel ved at have hele to altaner er, at den ene er åben ud mod omgivelserne og mod solen fra syd, mens den anden er afskærmet og dermed også får karakter af udestue.

Kaster vi et nærmere blik på indretningen, får du et stort opholdsafsnit, hvor køkken, alrum og stue ligger i et åbent rumforløb, og hvorfra der er udgang til de to store altaner. I en separat afdeling ligger et soveværelse med skabsvæg og et badeværelse. I lejlighedens modsatte ende er der yderligere to værelser at gøre godt med. Her får du tillige et badeværelse mere, og i en mellemgang er der etableret praktisk op­be­va­rings­plads i et indbygget skab i skunken.

Vil du kigge nærmere på den indbydende bolig og den dejlig udsigt? Så kontakt os allerede i dag og bestil en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jan Meldgaard

Ejendomsmægler/MDE

janm@edc.dk75 22 19 33EDC Varde