Andelsbolig fra EDC

Bjerreager 85, Bredballe

7120 Vejle Øst

1.395.000 kr.

4/3 rum, 110 m²

Andelsbolig med privat og rolig beliggenhed

I attraktive Bredballe, har du nu en unik chance for at erhverve dig denne skønne andelsbolig. Boligen er velbeliggende i enden af lukket og roligt vænge med nabo til stisystem og grønt område. Boligen er fritliggende med gode par­ke­rings­for­hold og garage samt en skøn og meget ugeneret opvokset have. An­dels­bo­lig­for­e­nin­gen består af 12 boligenheder og er velfungerende med en sund økonomi og en god opsparing.

Fra boligen har man kort afstand til daginstitution, skole, ind­købs­mu­lig­he­der, off. transport samt smuk natur, som indbyder til hyggelige udetimer med familien. Endvidere nem adgang til mo­tor­vejs­net­tet og få minutters kørsel til Vejle midtby.

Boligen fremstår præsentabel og ind­flyt­nings­klar med flere gode opdateringer i form af bl.a. køkken, bryggers, badeværelse samt fjernvarme. Her får man desuden en yderst velfungerende planløsning uden spildplads, som indeholder følgende:
- Lys og imødekommende entré.
- Praktisk indrettet bryggers med god plads til va­ske­fa­ci­li­te­ter og garderobe.
- Rummeligt soveværelse.
- Moderniseret badeværelse fra 2021 med HTH-elementer, væghængt toilet samt bruseniche.
- Flot HTH-køkken fra 2018 med hvide fronter, hvorfra der er åben adgang til en indbydende spisestue, hvor der er en dejligt lysindfald fra det store loft til gulv vinduesparti.
- Fra spisestuen er der udgang til en skøn terrasse og have, som er nem at holde og hvor man i den grad kan nyde tilværelsen i de rolige og meget private omgivelser.
- På 1.salen finder du en hyggelig tv-stue med loft til kip og kig til spisestuen nedenunder.
- 2 gode og regulære værelser, hvoraf det ene er med faste skabe.
- Derudover tilhørende garage samt udhus med værksted i baghaven.

En bolig der med sin indretning og skønne beliggenhed ville være en oplagt mulighed for det unge par, den lille børnefamilie, den enlige med børn eller det midaldrende par, hvor børnene er flyttet hjemmefra. Så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning af denne bolig eller tilmeld dig et af vores løbende åbent hus arrangementer.

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne andelsbolig!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber en andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS-installationer

Det handler om at gøre sig umage

Jeg elsker at få folks boligdrømme til at gå i opfyldelse og ikke mindst skabe den tryghed og tillid, der skal til når en af livets store beslutninger skal tages.

Claus Weber Carlsen

Daglig Leder, Ejendomsmægler MDE

clca@edc.dk61 16 97 3475 82 25 22EDC Domus