Andelsbolig fra EDC

Hadsundvej 28B

9000 Aalborg

499.000 kr.

3/2 rum, 76 m²

Skøn andelsbolig med udgang til terrasse

Centralt i Vejgaard finder du denne dejlige andelsbolig med gåafstand til indkøb, shopping, grønne områder i Østre Anlæg og bus­for­bin­del­ser direkte ud til universitetet. Der er blot en kort cykeltur ind til Aalborg C, hvor mange af storbyens fristelser er at finde. Her kan bl.a. nævnes; Caféerne, det maritime havnemiljø, Musikkens hus, biograf og meget mere.

Velkommen indenfor i den rummelige entré med dejligt lysindfald og hvide klinker på gulvet. Badeværelset er at finde på venstre hånd og fremstår lyst og nyere med vindue og vask nedfældet i hvidt skabs­ar­ran­ge­ment.
Køkkenet har en god størrelse, og her er desuden opvaskemaskine og god bordplads. Derudover er der mulighed for at indrette sig med en lille spiseplads for to.
Stuen har en god størrelse med plads til sofa og spisebord. Herfra er der adgang til et værelse, som nu benyttes til soveværelse, men kan også benyttes som endnu en stue. Her er der udgang til boligens sydvestvendte terrasse, hvor solen vil skinne det meste af dagen.
Boligen rummer endnu et værelse, der nemt kan benyttes til kontor, børneværelse eller lign.

En ideel bolig til dig der er studerende, og ønsker at bo tæt på universitet eller til parret, der ønsker en central beliggenhed med god plads og udgang til terrasse.

En skøn andelsbolig der bestemt skal opleves!

Bemærk: udlejning og forældrekøb er tilladt i foreningen.

Skynd dig at bestille en fremvisning allerede i dag - ring til din lokale EDC Poul Erik Bech butik og hør mere. Vi holder åbent alle ugens 7 dage.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kristian Mortensen

Ejendomsmægler, MDE

krmo@edc.dk24 87 99 0758 58 76 29EDC Poul Erik Bech