Andelsbolig fra EDC

Stationstorvet 15, 1.

9330 Dronninglund

130.000 kr.

3/2 rum, 95 m²
Mulighed for forældrekøb

Lys og velholdt 3 værelses andelsbolig i centrum af Dronninglund

Lys og velholdt 3 værelses andelsbolig beliggende på 1. sal i ejendom med elevator, centralt i Dronninglund by og tæt ved fællesareal med eget udhus samt gode par­ke­rings­for­hold både lige op til boligen og ellers i området.

Selve boligen fremstår velholdt og nymalet i lyse farver. Boligen er velindrettet med stor åben og lys opholdsstue med køkken-sektion. Fra stuen adgang til mindre terrasse mod vest. Boligen vender mod syd og vest, hvilket giver masser af lys i opholdsstue og køkken. Lejligheden rummer både soveværelse og børneværelse / kontor med skabe, godt og veldisponeret badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine/tørretumber. God skabsplads og bordplads på badeværelset.

Køkkenet er med god skabsplads. Der er lys forgang / entre med klinkegulv og gangen er tillige fordelingsgang til værelser, badeværelse og stuen.

Der er gulvvarme overalt i boligen.

Det skal føles rigtigt

Det skal føles rigtigt, inden du beslutter at handle bolig. Derfor gør jeg mit bedste for at hjælpe dig godt videre med det, der er det rigtige for dig. Så er der plads til at nyde livet.

Peter Stecher

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

pst@edc.dk40 42 41 6658 58 79 16EDC Danebo, Dronninglund