Villa fra EDC

Krarupvej 13, Møborg

7660 Bækmarksbro

1.795.000 kr.

8/6 rum, 242 m²

4,5 ha Jord - Charmerende ejendom i fin afstand til Bækmarksbro

Denne fine ejendom er for jer der søger en hyggelig landejendom med stort stuehus og tilhørende meget stor grund, der blandt andet er beplantet med skov, som tiltrækker dyreliv - En fin og meget idyllisk beliggenhed.

Den store grund gir luft omkring jer til at nyde det skønne landlige udeliv med familien og fri udfoldelse til at bruge både grund og bygninger til store og små hobbyprojekter.
I udkanten af Bækmarksbro, og med kun 25 min. kørsel til Holstebro, kan du hér skabe dit helt eget drømme landsted, hvor rammerne herfor bestemt er til stede.
Ud af de 4,5 ha. jord er der rigeligt plads til foreksempelvis heste, eller et mindre, hvis man ønsker dette.
En del af jorden er også agerjord, som i øjeblikket lejes ud, og dermed en ekstra indtægt til ejer.

De seneste år har ejer foretaget flere gode forbedringer både ude og inde: Nyopført stor og isoleret garage på over 60 kvm, Opsat nyt Black Star træpillefyr, renoveret køkken og opsat nyere lyse elementer - Og til sidst har de fået ny septiktank samt nedsiv­nings­an­læg.

Stuehuset er velholdt, og kan fint benyttes som det står i dag. Huset har masser af kvadratmeter med en god udnyttelse og moderne indretning med stort køkken/alrum, store stuer, og en stor væ­rel­ses­af­de­ling på 1. sal med god plads på reposet, til at både større og mindre børn vil elske at opholde sig.

Stueplan indeholder ivørigt stor entre med trappe til 1. salen, og har samtidig adgang til et værelse og ét af husets to badeværelse der har gulvvarme. Det rummelige bryggers finder du ved siden af køkkenet og denne har egen indgang udefra.
1. salen har som sagt væ­rel­ses­af­de­ling med 4 gode værelser der alle har skabsplads og herudover et lidt mindre værelse, der også fint kan benyttes til almen opbevaring eller evt. walk-in-closet. Fra det lyse soveværelse er der adgang til eget badeværelse, samt udgang til lukket altan der vender imod sydvest, og kan benyttes som en ekstra udestue. Ved siden af de to andre værelser finder du et gæstetoilet.

Fra stuen i stueplan er der udgang til delvis overdækket terrasse der helt optimalt vender mod sydvest, så både dag- og aftensolen kan nydes.


Den primære varmekilde er træpillefyr men suppleres fint af brændeovnen der er placeret i spisestuen - Ejendommen har fået en rigtig fin energimærkning og derfor er varmeudgiften ikke høj, taget de mange kvadratmeter i betragtning.

I 1986 er der opført et fint maskinhus på 116 kvm. Den nye store garagebygning på 65 kvm. er et stort plus og standsmæssigt nyt, da det netop er opført i 2022.

Ejendommen ligger tæt på Bækmarksbro som er en hyggelig og aktiv by med ca. 550 indbyggere. En by i udvikling med en del nyere huse og stier udlagt i de skønne reakreative nærområder ved å og eng. I byen findes et velfungerende foreningsliv, der blandt andet har hjemme i Tangsø Idrætscenter der har motionscenter, sportshal, svømmehal, wellness-center og sel­skabslo­ka­ler. Du finder desuden en skole med klassetrin fra 0. til 8 klasse, børnehave og flere dagplejemødre. Her er ind­købs­mu­lig­he­der i form af SPAR og tankstation med værksted og vaskehal. Bækmarksbro ligger godt placeret med ca. 15 km til Lemvig, ca. 18 km til Holstebro og Struer. Der er togforbindelse til både Lemvig og Vemb.

Har du lyst til at se og høre endnu mere om dette hyggelige landsted fyldt med muligheder, så ring til EDC Lemvig i dag, og bestil en uforpligtende fremvisning på tlf. 96 63 40 00.

Fakta om Lemvig (19.110 indbyggere)

Kommuneskat
25,5%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
15,4
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.706 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.932 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.236 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
18

Oplysninger

Sagsnr.
71105456
Boligareal
242 m²
Vægtet areal
267 m²
Rum/værelser
8/6
Grundareal
46.590 m²
Antal etager
2
Byggeår
1979
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
2.396 kr.
Pris/m²
6.723 kr.
Pris
1.795.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
162 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
90.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
11.038 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
8.619 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Rune Kamedula

Ejendomsmægler MDE, KøberRådgiver m/ Tryghedsmærke

rka@edc.dk21 21 79 55EDC Lemvig

EDC Lemvig

Vestergade 26, 7620 Lemvig

711@edc.dk96 63 40 00