Ejerlejlighed fra EDC

Fiolstræde 32, 3. TH

1171 København K

5.095.000 kr.

3 rum, 73 m²

Treværelses lejlighed i fredet ejendom med stor fælleshave

Lys, renoveret og tophyggelig lejlighed udbydes i fredet ejendom med alle de klassiske designdetaljer, som er ka­rak­te­ri­sti­ske for en bolig fra starten af 1800-tallet. I får dan­ne­brogs­vin­du­er, flotte helpaneler og plankegulve. Desuden er her masser af lysindfald og en loftshøjde på 2,50 meter. I får to stuer, soveværelse med skabsvæg og badeværelse med bruseniche. Køkkenet med gaskomfur vender mod øst, så her er morgensol og udsigt til den pragtfulde gårdhave. Der hører et loftsrum til lejligheden.

Ejendommen er opført i 1809, og den er fredet. Her­lig­heds­vær­di­en er særdeles høj takket være et fuldstændig fantastisk gårdhaveanlæg, der strækker sig mellem Fiolstræde, Rosengården, Peder Hvidtfeldt Stræde og Krystalgade. Her inde i haven, der er det største gårdanlæg i København K og præmieret af kommunen, hører man intet til byen. Til gengæld kan man koncentrere sig om at hygge med venner, familie og naboer i de skønne områder med borde, bænke og træer, ligesom børnene kan lege og spille bold.

Kvarteret er præget af en næsten parisisk stemning med bro­stens­belag­te stræder og skønne historiske ejendomme, så det hele fremstår med sin helt egen karakter og er mere stille, end I måske tror. I bor i en gågade med få skridt til Kultorvet og Kongens Have, ligesom det blot tager få minutter at gå til madtemplerne i Torvehallerne og metroen, så I hurtigt kan komme til andre bydele. Det meste af byen kan I klare gående og på cykel. Bilen kan holde under Israels Plads med en beboerlicens.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Frederik Scheutz Gilsfort

Area Manager, ejendomsmægler, MDE

fsg@edc.dk51 23 06 1158 58 78 23EDC Poul Erik Bech, Christianshavn/Holmen