Ejerlejlighed fra EDC

Dronningens Tværgade 59, 3.

1302 København K

5.995.000 kr.

3/1 rum, 87 m²

Nabo til Kongens Have - 3 værelses her­skabs­lej­lig­hed

Fantastisk charmerende lejlighed beliggende på 3. sal i flot ejendom fra 1804.
?Lejligheden har rigtigt meget at byde på. Her er højt til loftet og herskabelige detaljer i form af hele 3 flotte dan­ne­brogs­vin­du­er i stuen med smukke indfatninger og høje paneler samt stuk.
Allerede i den fine opgang, med løber på trappen, føler man sig hensat til en anden tid. Adgang til lejligheden via lille entre der åbner mod 2 to stuer med fint lys fra vinduerne mod den rolige gade. Rummeligt soveværelse mod gården og ældre, men charmerende, køkken samt badeværelse brus samt vindue. Lejligheden er indrettet så der er optimal udnyttelse af kvadratmeterne.
?Beliggenheden er super central - lige ved velassorterede supermarkeder, gour­metre­stau­ran­ter i særklasse og et fantastisk butiksliv. Du befinder dig i gåafstand til det meste og kan nå Kongens Nytorv, Nyhavn og Magasin på få minutter. Der er også kort gåafstand til Ofelia Plads, hvor du om sommeren kan høre koncerter ved havnefronten. Endelig kan du tage cyklen over In­der­havns­bro­en, hvor du på den anden side af havnen kan prøve spændende mad ved Broens Gadekøkken eller Refshaleøen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Rikke Krull

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

rkr@edc.dk28 59 05 0858 58 71 95EDC Poul Erik Bech City