Ejerlejlighed fra EDC

Peter Bangs Vej 116, ST. MF

2000 Frederiksberg

2.495.000 kr.

2/1 rum, 75 m²

Rummelig lys toværelses lejlighed på Frederiksberg

Her bydes der velkommen til en lys og rummelig lejlighed beliggende på Frederiksberg. En god planløsning hvor du træder ind i entréen med faste skabe. Videre ind i opholdsrummet hvor der er et skønt lysindfald, da der ikke er nogen ejendommen overfor lejligheden. Rummets fine størrelse giver både mulighed et stort so­faar­ran­ge­ment og god plads til middage omkring et spisebord.
Det pæne HTH-køkken er med både vaskemaskine og opvaskemaskine. Samtidig er det kø­le­stol­ven­ligt, da overskabene kan sænkes og det er på nuværende tidspunkt uden underskabe.
Tilstødende alrummet finder du soveværelset, der med sin størrelse snildt kan rumme både en seng og et skrivebord. Til soveværelset er der også et mindre depot/walk-in. Lejligheden byder også på et badeværelse med hvide klinker og separat brus.

Til ejendommen hører gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter såsom selskabslokale, egen parkering, cykelparkering og sauna, og så bliver du en del af en velfungerende ejerforening. Endeligt er boligen oplagt som forældrekøb, da der er cykelafstand til CBS og Indre By.

Du bosætter dig i den stille ende af Peter Bangs Vej tæt på, hvor butikkerne starter. Fra hoveddøren kan du gå til indkøb, og du skal ikke bevæge dig mange skridt, før du når S-toget og nærmeste busstoppested, mens metroen ligger lidt omkring en kilometer væk. I fritiden kan du invitere vennerne med i Frederiksberg Have eller Søndermarken, hvis ikke eftermiddagen skal bruges på en afslappende gåtur omkring Damhussøen.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Benjamin Stender

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

bst@edc.dk27 29 24 5858 58 78 24EDC Poul Erik Bech