Ejerlejlighed fra EDC

Århusgade 79, 4. tv

2100 København Ø

6.695.000 kr.

5/4 rum, 107 m²
Købsaftale underskrevet

Ind­flyt­nings­klar lejlighed med solrig udsigt over Århus Plads

Syd- og vestvendt ud­sigts­lej­lig­hed, solrig, velholdt og med altan. Perfekt planløsning gør den anvendelig for mange, fx. en familie med op til 3 børn, for et par eller som delelejlighed for op til 4 personer. Lejligheden er tidligere gennemgribende istandsat med lofter, gulve, vægge, termovinduer samt køkken og bad. Planløsningen er moderne med åbent køkken og i den solrige opholdsstue er der udgang til vestvendt altan. Altanen forventes renoveret (som en del af ejer­for­e­nin­gens vedligehold) og i samme forbindelse måske mulighed for at den kan udvides en smule. Den oprindelige hjørnestue er nu delt i 2 værelser, så i alt er her 4 soveværelser, det ene endda med spansk altan. Du får et nydeligt badeværelse med separat brus og gulvvarme. I køkkenet er væggen ud til gangen fjernet, så du nu har et meget brugbart spisekøkken. I lejligheden er mange gode detaljer, som fx. fyldningsdøre og paneler i hvid højglans, indbyggede spots mm. Lejligheden har et fantastisk godt lysindfald hele dagen og en fuldstændig fri, ugeneret og grøn udsigt over smukke Århus Plads.
Området: Lejligheden er beliggende yderst attraktivt, centralt og roligt på indre Østerbro direkte ud til Århus Plads, som er et stort, grønt område med legeplads, boldbane, piratskib og borde-/bænke. Det er uomtvisteligt en af indre Østerbros hyggeligste pladser Du er blot få minutter fra Bopa Plads og kvarteret byder på masser af hyggelige caféer og restauranter, gode ind­købs­mu­lig­he­der og hyggelige forretninger - ikke mindst fx Junos (bageri), Isoteket, Prolog Coffee eller Pixies, blot for at nævne nogle af de mange muligheder. Kort afstand til Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade, Langelinie samt det nye År­hus­ga­de­kvar­ter i Nordhavn med havnebad og kommende naturområder. Nærmeste metro og S-togstation er Nordhavn såvel som Poul Henningsens Plads og der er mange bus­for­bin­del­ser til og fra city. Herudover er der kort afstand til gode skoler, fitnesscenter, ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, biograf, teater og bibliotek. Strandparken ved Sva­ne­møl­le­hav­nen og Københavns centrum ligger kun ca. 10 min væk på cykel.
Ejendommen: Opført i 1917 og er med sit klassiske udtryk en meget præsentabel ejendom med flot facade og opgange, og ikke mindst en smuk gård med nyrenoveret kloakering. Sælger har indfriet lejlighedens andel af fælleslån, så ejerudgiften er attraktivt lav. Her er du en del af den vel­or­ga­ni­se­re­de ejerforening ’Femkanten’, som udgør hele karreen. Lejligheden har brugsret til et godt kælderrum, fællesvaskeri, dørtelefon, cykelparkering og -skur, stor­s­kralds­ord­ning samt hyggelig, grøn gårdhave med smukke kirsebærtræer, og hvor der er gode muligheder for at hygge med at læse en bog på plænen eller grille og slappe af ved de mange fælles borde og bænke.

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21006182
Boligareal
107 m²
Rum/værelser
5/4
Antal etager
1
Byggeår
1917
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.490 kr.
Pris/m²
62.570 kr.
Liggetid
50 dage
Pris
6.695.000 kr.
Prisudvikling
-4,00 %
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Balkon
Ja

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
335.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
39.669 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.804 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.