Ejerlejlighed fra EDC

Hjørringgade 5, ST. TH

2100 København Ø

5.995.000 kr.

4/3 rum, 98 m²
23 kvm kælder.

Fuldstændig ind­flyt­nings­klar lejlighed

Velkommen til Hjørringgade 5.
Her får i en lejlighed på 121 kvm der er fuldstændig gen­nem­renove­ret, hvor både funktionalitet og eksklusivitet er helt i top. Lejligheden byder bl.a. på et Genvex-anlæg der er med til at sikre et godt indeklima, samt gulvvarme som kan styres via app.
Når i træder ind i lejligheden mærker i med det samme at det er en lejlighed der er unik. I bydes indenfor i en rummelig lys entré som har et flot stengulv i marmor-stil. I bliver ført direkte ind til køkkenet, som er lavet i bedste kvalitet. Her finder i både vaskemaskine og tørretumbler. Ydermere fuldendes køkkenet af en flot Corian bordplade. Lejligheden store badeværelse står helt i top, her har man et ekstra stort bruseområde som er med til at gøre badeværelset endnu mere unikt ift. Normale standarder i København.
Lejligheder byder desuden på 3 skønne værelser samt en skøn stue der fungerer som samlingspunkt for lejligheden. De 3 værelser kan hver især noget der kun gør lejligheden endnu mere spændende. Det første værelse har en rigtig god størrelse og smukke stuk lofter. Det andet har et kælderareal på 23 m2 ( dette er ikke tinglyst ) hvor det kun er fantasien der sætter grænser. Det sidste værelse har store indbyggede skabe.

Alt dette er med til at give lejligheden en fantastisk standard, som kan mærkes lige så snart i træder ind i lejligheden.

Når I får adresse på Hjørringgade 5, sikrer i jer en lejlighed med fantastisk beliggenhed i midten af Østerbros herligheder. Lejligheden ligger blot et stenkast væk fra både ind­købs­mu­lig­he­der og offentligt transport. Ligesom Fitness World og cafeer ligger lige rundet om hjørnet. Desuden ligger lejligheden i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads, og er man til rekreative områder er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne, og om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Sva­ne­møl­le­bug­ten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. Er I til naturskønne områder, kan I nå byens mest besøgte park, Fælledparken på under 10 minutters gang. Fælledparken henvender sig til alle målgrupper og besidder bl.a. Nordeuropas største skaterpark. Der er også gode muligheder for løb og gåture i Københavns største park med flere mo­tions­sta­tio­ner, tra­fik­le­ge­plads til de mindste samt indhegnet hundepark.

Vandet finder du i den nye Nordhavnsbydel såvel som ved Kastellet og Langelinie. På
cykel blot ca. 10 min. til Kbh. K, S-tog er inden for 2 minutters gang og der er gode P-forhold i gaden.

Velholdt Øster­bro­e­jen­dom fra 1901 med flot pudset facade, dørtelefon, termovinduer, fjernvarme, grøn fællesgård med cykelparkering samt fælles internet. Brugsret til kælderrum.
Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.