Ejerlejlighed fra EDC

Holsteinsgade 42, 5. TV

2100 København Ø

5.345.000 kr.

4/3 rum, 75 m²
Ny Sag
115 visninger de seneste 24 timer

Wil­lemo­eskvar­te­ret, stor sydvendt altan og oplagt forældrekøb

Beliggenhed:

Wil­lemo­eskvar­te­ret på Indre Østerbro – så bliver det ikke bedre! Lejligheden ligger i gåafstand til Søerne, Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade og tæt på hyggeligt butiks- og caféliv samt gode ind­købs­mu­lig­he­der. Ligeledes gåafstand til S-tog og Metro, ligesom de grønne områder Fælledparken, Østre Anlæg og Kastellet alle er inden for kort afstand. Wil­lemo­eskvar­te­ret er kendt for sin hyggelige atmosfære med bro­stens­belag­te, ensrettede gader og flere grønne arealer, bl.a. Classens Have, med mulighed for fred og ro. Skal der mere fart over feltet, så er der kort til Nordhavn, hvor der bl.a. er badezone/havnebad og en større biograf, eller de mange, mange muligheder i Indre by.

Lejligheden:

Fuldstændigt uforstyrret kommer du til at bo i det attraktive Wil­lemo­eskvar­ter – endda øverst oppe (uden overboer) med kig ud over byens tage.

Lejligheden fremstår i flot stand og meget ideel som forældrekøb pga. den gode planløsning, som giver mulighed for fælles stue og spiseafdeling i køkkenet. Lejligheden er i dag indrettet med 2 skønne stuer ensuité, som er adskilt af flotte, franske døre. Den ene af stuerne (eller værelset, hvis lejligheden vil deles) har en flot, indbygget snedker-skabsvæg, der er udført i eksklusive materialer af Langvad Møbelsnedkeri. Herudover består lejligheden - foruden entré og fordelingsgang - af et rummeligt soveværelse samt pæne, separate toilet- og bruserum. Opdelingen med separat toilet og bad gør også lejligheden oplagt som delelejlighed. Lejlighedens om­drej­nings­punkt er det store og rummelige køkken med alt, hvad man har brug for i hårde hvidevarer – her er desuden plads til et mindre spisebord, hvorfor lejligheden også er klassificeret som en 4-værelses lejlighed. Fra køkkenet er der udgang til en skøn, stor sydvendt tagaltan/-terrasse med kig over gårdmiljøet og kvarterets tage.

Ejendommen:

Flot, klassisk ejendom, som fremstår i flot stand. Her er fx lagt dræn samt nydelig facade, opgang og grundfond/opsparing er indeholdt i ejerudgiften. Ejerforeningen er veldrevet, og der er af den til ejerforeningen tilknyttede byggetekniske rådgiver udarbejdet ved­li­ge­hol­del­ses­plan, ligesom der er tilknyttet fast vicevært/ejen­doms­ser­vi­ce. Der er desuden et godt socialt sammenhold og specielt den hyggelige, lukkede gård, som nærmest er en scene fra Lady & Vagabonden med udspændte tørresnore mv., danner rammerne for det sociale liv. Her er også to cykelkældre samt beboervaskeri og mulighed for tilkøb af højha­stig­heds­in­ter­net. Lejligheden har brugsret til et loftsrum.

Lejlighedens 75 m2 er virkelig godt udnyttet og velholdt, så her får du en bolig ud over det sædvanlige med en meget attraktiv placering og en af områdets bedste altaner.

Kontakt os for fremvisning eller tilmeld dig direkte på edc.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Kjær

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE, HD (F)

hek@edc.dk20 67 60 4058 58 79 05EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn