Ejerlejlighed fra EDC

Korsørgade 37, 1. tv

2100 København Ø

6.350.000 kr.

4/4 rum, 102 m²
Solgt

Gennemført 4V lejlighed i hjertet af Indre Østerbro - altanprojekt vedtaget

Her har du chancen for at købe Østerbros måske mest gennemførte 4-værelses lejlighed. Hele lejligheden har fået en kompromisløs istandsættelse. Lejligheden er istandsat med respekt for de originale detaljer – høje paneler, fyldningsdøre, stuk og ra­di­a­torskju­le­re. Lejligheden består af 102 fantastisk veludnyttede kvadratmeter i herskabelig stil med over 3 meter til loftet og med mulighed for altan mod gården.

Boligen byder b.la. på stort velvære badeværelse, rummeligt køkken, 2 stuer en suite - samt mulighed for at indrette sig med 3 soveværelser uden gennemgang.

Lejligheden: Boligen ligger som en sidegade til Strand­bou­le­var­den på en mindre trafikeret gade. Lejligheden fremstår meget velholdt og med den gode og originale planløsning. Lejligheden byder på for­de­lings­en­tré med god plads til at hænge overtøjet. For­de­lings­en­tréen fører dig bl.a. ind til lejlighedens ene store stue med en flot karnap, som skaber et godt lysindfald i lejligheden. Der er via de flotte franske fløjdøre adgang til lejlighedens anden store stue. Den ene af stuerne, kan hvis nødvendigt bruges til et stort soveværelse. Fra dette stue-/værelse af er der adgang til både for­de­lings­en­tréen samt lejlighedens store soveværelse. Soveværelset er ligesom de andre rum meget rummeligt, grundet den gode loftshøjde samt den gode oplysning af værelset fra det store vinduesparti fra altandøren. Det sidste værelse er et oplagt børneværelse med plads til en seng, og skabsplads/kommodeplads. Ved siden af det ene værelse ligger køkkenet. Et flot hvidt køkken fra Svane fra 2017 med alt i hvidevarer: opvaskemaskine, emhætte, gaskomfur. Er man til åbne køkkener, er der her mulighed for at åbne op ind til naboværelset. Sidst men ikke mindst har lejligheden et stort og funktionelt badeværelse med separat brus, vindue og vaskemaskine.

Ejendommen: Meget sund ejerforening bestående af 93 lejligheder med brugsret til hele 2 skønne gårdanlæg samt cykelkæder og kælderrum. Der er tilknyttet vicevært og ejendommen er i rigtig god stand, idet der er skiftet tegltag og vinduer, stigstrenge, nyt dør­te­le­fon­sy­stem med kamera, renoveret facade og ikke mindst en flot opgang.

Beliggenhed: Meget attraktiv beliggenhed på Indre Østerbro, hvor du inden for kort afstand kan gå på hyggelig kaffebar, Fitness eller handle i fx Netto, Discount 365 og Meny. Altid hyggelige Bopa Plads med caféerne, eller Århus Plads med den store legeplads til børnene, nås på 3 minutter til fods. Ligeledes er Fælledparken, Østerbro Svømmehal og alle spe­ci­al­bu­tik­ker­ne på Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade i gåafstand. Du kan gå til Nordhavn S-tog og Metro på kun 4-5 min. Vil du en tur på Kastellet, Langelinie, hoppe i
vandet i havnebassinet ved Sandkaj (Nordhavn) eller til Kgs. Nytorv, så er det blot en kort cykeltur væk.

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008203
Boligareal
102 m²
Rum/værelser
4/4
Antal etager
1
Byggeår
1911
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
3.571 kr.
Pris/m²
62.255 kr.
Pris
6.350.000 kr.
Prisudvikling
-2,00 %
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Balkon
Ja
Liggetid
66 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
320.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
37.848 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.345 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ann-Sophie Andersen

Partner, Ejendomsmægler, MDE, BA i Financial management

asa@edc.dk40 61 58 0958 58 79 13EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn

Ndr. Frihavnsgade 41, 2100 København Ø

210@edc.dk35 25 33 88