Ejerlejlighed fra EDC

Korsørgade 4, 4. Dør/lejl. 2

2100 København Ø

2.395.000 kr.

1 rum, 44 m²
Ny Sag
100 visninger de seneste 24 timer

Stor solrig sydvendt altan, elevator og beliggende på Indre Østerbro

Velkommen til denne fine lejlighed på indre Østerbro. Her bor du på en attraktiv adresse tæt på Østerbrogade med shopping, restauranter og biograf. Cafelivet er lige rundt om hjørnet og de daglige indkøb 30 meter nede ad gaden. Endvidere er der gåafstand til det nye Nordhavn, hvor man kan bade. Denne lejlighed har mange muligheder og har en stor sydvendt altan. Lejligheden indeholder entré med god plads til sko og overtøj. Stort badeværelse med separat bruseniche samt plads til vaskemaskine. Stort alrum, hvor der er god plads til at indrette sig hyggeligt med både soveafdeling samt dagligstue. Man kan med fordel dele rummet lidt op med sprossevinduer/newyorkervæg, så man får en separat soveafdeling-/værelse. Dejligt og pænt nyere køkken med god bord- og skabsplads. Fantastisk sydvendt altan med masser af plads til at indrette sig med altanmøbler. Her kan solen nydes det meste af dagen. Den høje placering giver et ekstra godt lysindfald igennem de store vinduespartier. En perfekt stu­di­e­lej­lig­hed – også særdeles egnet til forældrekøb.

Lejligheden er beliggende i en pæn og velholdt rød­sten­se­jen­dom med hyggeligt gårdmiljø. Proaktiv ejerforening, hvor der lægges vægt på stabilitet og løbende ved­li­ge­hol­del­se. Tag er blevet renoveret i 2019. Fæl­les­fa­ci­li­te­ter: Internet via Andelsnet, TV via YouSee, elevator, dørtelefon, vaskeri, tørrerum, let tilgængeligt cykelrum og rum til storskrald. Brugsret til eget kælderrum. Det store velholdte gårdmiljø har både le­ge­fa­ci­li­te­ter og adskillige hyggekroge og solpladser.

Beliggenheden kan stort set ikke blive mere central på det attraktive indre Østerbro. Der er kun få minutters gang til den store handelsgade på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade, hvor man finder både gode ind­købs­mu­lig­he­der og mange spe­ci­al­bu­tik­ker samt tæt på Århusgade, hvor man bl.a. finder gode kaffebarer, gourmetmad på diverse restauranter, cocktailbarer samt den skønne Bopa Plads, hvor der også kan spilles petanque om sommeren. Derudover er ejendommens beliggenhed særlig attraktiv fordi der også er kort afstand til rekreative områder som f.eks. Fælledparken, Strand­pro­me­na­den, Nordhavn, Søerne og Langelinie. Efter blot få minutters gang er du ved Poul Henningsens Plads og Nordhavn hvor der er adgang til metro. S-tog finder du også ved Nordhavn st.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ann-Sophie Andersen

Partner, Ejendomsmægler, MDE, BA i Financial management

asa@edc.dk40 61 58 0958 58 79 13EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn