Ejerlejlighed fra EDC

Marstalsgade 30, 5. TH

2100 København Ø

2.795.000 kr.

2 rum, 53 m²
Købsaftale underskrevet

Attraktiv adresse og super flot 2-værelses lejlighed med altan.

Perfekt 2-værelses på Indre Østerbro – ind­flyt­nings­klar med flot køkken og badeværelse – termovinduer, stuk og plankegulve.

Lejligheden har alle de klassiske detaljer såsom flotte plankegulve og smuk stuk. En perfekt bolig for køberen som ikke vil gå på kompromis med stand og planløsning. Lejligheden består af for­de­lings­en­tré med plads til at hænge overtøjet og et flot lyst køkken med vask. Soveværelset har splinterny altan beliggende mod en hyggelig gård. Stuen er rummelig med rig mulighed for både spise- og so­faar­ran­ge­ment. Til sidst byder lejligheden på et flot badeværelse med separat bruseniche og vindue.

Ejerforeningen: Flot, klassisk og velholdt Øster­bro­e­jen­dom fra år 1902, hvor man bl.a. har renoveret facade, fået nyt undertag og tag samt renoveret opgang indenfor de seneste år. Hyggeligt gårdmiljø med borde og bænkesæt, grill, hyggelige solkroge mv. Lejligheden har brugsret til loftrum og tørreloft.

Lejligheden ligger helt centralt på Indre Østerbro nær det pulserende liv på Østerbrogade og Ndr. Frihavnsgade med et stort udvalg af butikker og et rigt caféliv. I gåafstand til Charlottehaven (café, fitness m.v.), Bopa Plads restauranter, den lækre isbar Isoteket eller ’Juno the Bakery’ i Århusgade. Du kommer hurtigt til Søerne, Fælledparken samt Nordhavn/Trianglen/Poul Henningsens Plads, hvor der er Metrostationer. Vandet finder du i den nye Nordhavnsbydel, hvor der er havnebad, såvel som ved Kastellet og Langelinie. Der er kun 1 minut til nærmeste metro og S-togstation (Nordhavn). Alt i alt en meget gennemført og lækker lejlighed, hvor prikken over i'et sættes med den lækre, nye altan.

Ring for en uforpligtende fremvisning af denne skønne bolig eller tilmeld dig til ”1 til 1 fremvisning”

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.