Ejerlejlighed fra EDC

Steen Billes Gade 8, 1. TV

2100 København Ø

3.495.000 kr.

2 rum, 58 m²
80 visninger de seneste 24 timer

Ind­flyt­nings­klar 2V - midt i det eftertragtede Wil­lemo­eskvar­te­ret

Fuldstændigt uforstyrret kommer du til at bo her, i det attraktive Wil­lemo­eskvar­ter tæt på alt. Lejligheden ligger i gåafstand til Østerbrogade såvel som Nordre Frihavnsgade, med hyggeligt caféliv og gode ind­købs­mu­lig­he­der. Ligeledes tæt på Søerne, S-tog og Metro, Langelinie og Kastellet. Kvarteret er kendt for sin hyggelige atmosfære med bro­stens­belag­te gader, flere grønne arealer med mulighed for fred og ro - eller en hyggelig eftermiddag. Herudover er der 5 min. på cykel til Nordhavns havnebad, vinbarer og restauranten i ”The Silo”.

Du bliver budt indenfor i lejlighedens store dejlige lyse køkken med masser af skabsplads. Herfra kommer man ind i stor og lys stue med god plads til spisebord og so­faar­ran­ge­ment. Soveværelse og stue er adskilt af dobbelt åbning - her er god mulighed for øge hyggen og charmen med et par franske fløjdøre. Stort soveværelse med plads til klædeskab og direkte adgang til stort velholdt fli­se­ba­de­væ­rel­se med separat brus.

Lejligheden er beliggende i en flot og klassisk Østerbro-ejendom fra 1903 med fjernvarme og dørtelefon. Stort gårdanlæg der byder på grønne arealer og hyggelige kroge med borde og bænke. Ejerforeningen er meget velfungerende med lave fællesudgifter. Brugsret til cykel- og loftrum.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Ann-Sophie Andersen

Partner, Ejendomsmægler, MDE, BA i Financial management

asa@edc.dk40 61 58 0958 58 79 13EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn