Ejerlejlighed fra EDC

Strandboulevarden 29, 2.

2100 København Ø

11.995.000 kr.

6/3 rum, 187 m²
Købsaftale underskrevet
Ved Ambassade Kvarteret

Særklasse her­skabs­lej­lig­hed med ny vestvendt altan

Bolig:
I kommer til at høre hjemme på hele 187 kvadratmeter, der fordeler sig på en entré, der åbner op til både en garderobe, et køkken-alrum, tre stuer en-suité, hvoraf det ene kan bruges som værelse, hvis boligens to andre værelser ikke kan gøre det. I det ene værelse finder man desuden en hems. Hele herligheden er fuldstændigt istandsat og indbydende ned til sidste centimeter, som tæller alt fra ra­di­a­torskju­le­re, nyere el, elegant sil­de­bens­par­ket, en fantastisk karnap og naturligvis flot stukkatur. Rummeligheden er ganske i top, som et smukt glasparti betoner i køkkenet, højt til loftet og planløsningen lægger op til fællesfølelse og tid sammen på trods af forskellige aktiviteter.

I kommer til at omgive jer med lækre materialer, og med en vindende rummelighed, oveni kan I fra morgen til aften mærke suset af eksklusivitet, der nu kan blive hverdag.

Ejendom:
Fra vinduerne får I kig til træer og himmel, og i befinder jer ganske ugenert her. Stor altan på 9m2 mod vest med kig ned igennem gården. Ejendommen har kun en lejlighed pr. etage. På Boulevarden og tilstødende gader findes der gode par­ke­rings­mu­lig­he­der. Ejer­for­e­nin­gens medlemmer har adgang til et fantastisk gårdmiljø med grøn beplantning, petanquebane og masser af fæl­lesak­ti­vi­te­ter for børn og voksne hvis man er til det. Derudover har lejligheden brugsret til et stort depotrum på ca. 12 m2.


Område:
Det er ikke kun det indre, der er kræset for. Beliggenheden med direkte udgang til smukke og luftige Strand­bou­le­var­den og dens grønne linje er et skønt sted både at starte og afslutte dagen på. Der er ikke langt til kastellets rolige arealer, Søerne, Fælledparken, Classens have og maritime Langelinie, og på den praktiske side kan Østerport station tage jer vidt og bredt knap en kilometer fra hoveddøren. Derudover er der kun en lille gåtur til Østerbrogades eller Nordre Frihavnsgades fristelser.

Ring for uforpligtende fremvisning eller tilmeld dig daglige frem­vis­nings­mu­lig­he­der på edc.dk

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Henrik Kjær

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE, HD (F)

hek@edc.dk20 67 60 4058 58 79 05EDC Poul Erik Bech, Østerbro og Nordhavn