Ejerlejlighed fra EDC

Vordingborggade 90, 1. TV

2100 København Ø

2.295.000 kr.

2/2 rum, 50 m²
Solgt

Ind­flyt­nings­klar 2 værelses midt på Østerbro

Når I får adresse på Vor­ding­borg­ga­de 90, sikrer i jer en lejlighed med fantastisk beliggenhed i midten af Østerbros herligheder. Lejligheden ligger blot et stenkast væk fra både ind­købs­mu­lig­he­der og offentligt transport. Ligesom Fitness World og cafeer ligger lige rundet om hjørnet. Desuden ligger lejligheden i gåafstand til det hyggelige caféliv omkring Østerbrogade, Nordre Frihavnsgade samt Bopa Plads, og er man til rekreative områder er man tæt på Kastellet, Langelinie, Søerne, og om sommeren er der bare 5 min. på cykel, hvis man har lyst til at bade i Sva­ne­møl­le­bug­ten eller i det nye havnebassin i Nordhavn. I den nye bydel Nordhavnen. finder i kva­li­tets­bu­tik­ker og restauranter samt gode ind­købs­mu­lig­he­der.
Lejligheden ligger kun få minutter fra Konditaget Lüders, Nordhavns store brygge og badezone, en fin legeplads og biograf, her er altså plads til både ophold og leg.. Er I til naturskønne områder, kan I nå byens mest besøgte park, Fælledparken på under 10 minutters gang. Fælledparken henvender sig til alle målgrupper og besidder bl.a. Nordeuropas største skaterpark. Der er også gode muligheder for løb og gåture i Københavns største park med flere mo­tions­sta­tio­ner, tra­fik­le­ge­plads til de mindste samt indhegnet hundepark.

Lejligheden fremstår helt ind­flyt­nings­klar, og indeholder en for­de­lings­en­tré hvor i får masser af plads til at hænge overtøjet. Herfra er der adgang til den store rummelig stue, her kommer masser af lys ind via det store vinduespartier, hvor du ligeledes har adgang til lejlighedens skønne altan. Badeværelses fremstår i fin stand, i lyse farver og elementer. Soveværelse ligger ud mod den rolige gård, her er der ligeledes mulighed for skab. Dette er altså en bolig som opfylder de krav man har til en skøn lejlighed midt på Østerbro.

Ejendommen er sund og velfungerende fra 1935. Der er fjernvarme, dørtelefon, termovinduer fra 2011 mod gården, brugsret til kælderrum, fællesvaskeri i kælderen samt hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke. Desuden er der opvarmet tørrekælder, lukket cykelkælder og barnevognsskur. Ejendommen har desuden fået renoveret facaden mod gården.

Dette er en bolig som absolut er et besøg værd.

Ring for en uforpligtende fremvisning eller tilmeld dig åbent hus

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring.
Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
21008020
Boligareal
50 m²
Rum/værelser
2/2
Byggeår
1935
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
3.003 kr.
Pris/m²
45.900 kr.
Liggetid
89 dage
Pris
2.295.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
115.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.683 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.969 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.