Ejerlejlighed fra EDC

Blegdamsvej 28C, st. th

2200 København N

5.395.000 kr.

3/3 rum, 77 m²
Solgt

Privat stor terrasse, kun et stenkast fra søerne

I Blegdams-Komplexet, også kaldet Fredens Gaard, får I nu nøglerne til en af de eksklusive lejligheder, hvor æstetik og funktionalitet går op i højere enhed. Her er der fokus på materialer af høj kvalitet og lækre løsninger. Beliggenheden er, ligesom boligen, i absolut særklasse placeret midt imellem Østerbro og Nørrebro, i en lille oase et stenkast fra Søerne. Bygningen ligger inde i gården, tilbagetrukket fra vejen, hvorfor I kan nyde komplet ro og fred fra byens trafik. Da stregerne til Fredens Gaard blev sat, var det med fokus på at skabe hjem med store, lyse rum. Dette er ikke just nemt med så en central placering, hvor ejendommene ofte er tæt placeret. De store vinduespartier, som flere steder strækker sig fra gulv til loft, sørger for et fantastisk lysindfald. Dette kommer især til udtryk i det åbne rumforløb, der forener køkkenet med stuen, og videre ud til den store private terrasse. Køkkenet er fra HTH med hvide fronter. På det flotte badeværelse, er der moderne fliser på gulvet og på væggen i den separate bruseniche. Dertil kommer to rummelige soveværelser, hvoraf det ene er ideelt som børneværelse eller kontor. Som en ekstra luksus, er der gulvvarme i hele lejligheden.

Lejligheden byder også på 2 terrasser, som giver rig mulighed for at nyde solen igennem dagen samt udsigten til det hyggelige gårdmiljø, hvor de grønne områder bliver passet og plejet af foreningens gartner. Helt ekstraordinært byder foreningen på to store, fælles tagterrasser, hvor I sammen med familie og gode venner kan nyde de lune sommeraftener med kølige bobler i glasset og udsigt over byen. Foreningen råder også over et fælleslokale. Sankt Hans Torv, Trianglen og Nordre Frihavnsgade ligger i gåafstand fra lejligheden, og området præges af fine restauranter, trendy kaffebarer og hyggelige caféer. Gå på opdagelse i de små butikker og spe­ci­al­for­ret­nin­ger, og Fælledparken og Søerne indbyder til gå- og løbeture. Endelig skal det nævnes, at der er kun omtrent en kilometer til metroen, ligesom der i nærområdet er flere ind­købs­mu­lig­he­der samt gode dag­in­sti­tu­tio­ner.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
22005289
Boligareal
77 m²
Rum/værelser
3/3
Antal etager
1
Byggeår
1920
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
4.133 kr.
Pris/m²
70.065 kr.
Liggetid
47 dage
Pris
5.395.000 kr.
Prisudvikling
-5,00 %

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
270.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
31.543 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
25.338 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Sebastian Brunse

Ejendomsmægler MDE

sebr@edc.dk24 60 07 7458 58 75 86EDC Poul Erik Bech