Ejerlejlighed fra EDC

Sortedam Dossering 41D, 2. TV

2200 København N

3.395.000 kr.

2 rum, 60 m²

Lys 2v lejlighed med altan -Attraktiv beliggenhed med udkig til Søerne

Indretningen: Du bydes indenfor i lejlighedens rummelig for­de­lings­en­tré, hvor der er indbygget skabe til overtøj og sko. Pænt og stilrent køkken med alt i hårde hvidevarer. Ydermere er der spiseplads i køkkenet. Soveværelse med plads til dobbeltseng og skab. Stort badeværelse med siddebadekar og vindue. Lys stue med god plads til både spise- og so­faar­ran­ge­ment samt adgang til solrig sydvest vendt altan med udsigt over Sortedams Søen. Lejligheden fremstår i god og ind­flyt­nings­klar stand. En lejlighed med fantastisk beliggenhed ved søerne, og en god planløsning, hvilket gør den yderst delevenlig.

Ejendommen: Velholdt ejendom fra 1963, som består af 69 boliger og 4 garager. Til lejligheden medfølger brugsret til fællesvaskeri, tørrerum, dørtelefon, cykelkælder, elevator og YouSee grundpakken, som er inkl. i fæl­les­ud­gif­ter­ne. Ejendommen er naturligvis indrettet med elevator. Der er ca. 25 gratis par­ke­rings­plad­ser og dertil de p-pladser foran bygningen der deles mellem ejendommens beboere og gæster.

Kvarteret: Charmerende og rolig gade lige ned til Søerne. Kvarteret har en spændende blanding af hyggelige caféer, spe­ci­al­bu­tik­ker og afslappende omgivelser. Ligeledes kort afstand til Nørreport station. Dette område er det mest attraktive område på Nørrebro.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Marie-Louise Andersen

Ejendomsmægler, MDE

malo@edc.dk51 85 48 7058 58 76 93EDC Poul Erik Bech