Ejerlejlighed fra EDC

Ålandsgade 32, 4. MF

2300 København S

2.395.000 kr.

2/1 rum, 48 m²

Dejlig 2-værelses lejlighed med solrig sydvestvendt altan beliggende ugeneret og øverst i foreningen

Velkommen indenfor i denne velindrettede 2-værelses lejlighed med en super central beliggenhed, Helt idéel til førs­te­gangs­kø­be­ren, forældrekøbet eller det unge par.

Du bydes velkommen i lejlighedens for­de­lings­en­tre med indbygget skabsvæg, her er der fin plads til både sko og overtøj. I forbindelse med entréen har du adgang til badeværelset, som har sep. bruseafsnit og vindue, så der kan luftes ud. Ligeledes et godt og funktionelt køkken i lyse elementer med masser af bord-, skabs-, og skuffeplads samt gaskomfur.

I forlængelse af entréen finder man den hyggelige stue med god plads til både sofa -og spisestue i ét, samt udgang til lejlighedens skønne sydvestvendte altan. Stuen har et skønt lysindfald, da lejligheden er beliggende på hjørnet af ejendommen hvilket gør, at de mange vinduer giver et ekstraordinær godt lysindfald. Fra stuen har du indgang til et mindre soveværelse.

Beliggenheden på Amager er helt i top. Du ligger tæt på Amagerbrogades handelsliv, Metroen er mindre end 3 minutters gågang og du befinder dig en kort cykeltur fra indre by og det populære Amager Strandpark.
God og sund ejerforening med dørtelefon, kælderrum og gårdanlæg.

Alt i alt en velholdt 2'er med en super central beliggenhed, tæt på alt man skal bruge i sin dagligdag.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Skal du sælge din bolig på Amager?

Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Jonathan Gudmundsson

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

jgu@edc.dk20 29 79 5258 58 71 67EDC Poul Erik Bech