Ejerlejlighed fra EDC

C.F. Møllers Allé 84, 2. tv

2300 København S

2/2 rum, 67 m²
Solgt

Lys 2-værelses med sydvendt altan og byparkudsigt

Velkommen til C.F. Møllers Allé 84, 2.tv!

Denne charmerende 2-værelses lejlighed på 67m² er en lys oase med en perfekt balance mellem funktionalitet og stil. Du træder ind i et rummeligt køkken-alrum, der ikke kun inviterer til madlavning, men også til hyggelige sammenkomster. OG glem ikke den sydvendte altan, der giver dig en førsteklasses udsigt over den fortryllende Bypark i Ørestad, perfekt til at nyde solrige dage og lune aftener.

Soveværelset kommer med en ekstra fordel i form af et depotrum eller et walk-in-closet - den ultimative drøm for enhver, der elsker at organisere med stil. Det lyse og rummelige badeværelse giver masser af plads til at slappe af og forberede sig til dagen.

Byparken i Ørestad er ikke bare grønt, det er et helle af ro midt i byens puls. Med sin frodige vegetation og skiftense årstider er det det perfekte sted at nyde en bog, tage en afslappende gåtur eller måske endda tage en lille lur på græsset. Lad dig fortrylle af naturens skønhed, lige uden for din dør.

Ørestad City er som en livlig palette med alt fra kulturelle oplevelser til gastronomiske eventyr og shop­pingop­le­vel­ser. Uanset om du ønsker at fange en koncert i DR Koncerthuset, udforske de arkitektoniske perler eller forkæle dine smagsløg på de lokale caféer og restauranter, er der altid noget at opleve og nyde.

Hvem sagde at, "at komme rundt skulle være besværligt?" Med metroen kan du let suse ind til Københavns centrum på ingen tid og nude alt, hvad den pulserende by har at byde på. Og lad os ikke glemme den lethed, hvormed du kan komme til lufthavnen med toget - det er næsten som at hav din egen personlige transportør, klar til at bringe dig til din næste destination med stil.
Kom og oplev Ørestad på sin bedste måde.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (659.350 indbyggere)

Kommuneskat
23,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
5,1
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.775 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.775 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.100 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,7

Oplysninger

Sagsnr.
23201410
Boligareal
67 m²
Rum/værelser
2/2
Antal etager
1
Byggeår
2019
Energimærke
A2020
Dørtelefon
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
3 dage

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Morten Aagaard

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

moaa@edc.dk21 14 31 3758 58 71 76EDC Poul Erik Bech, Ørestad

EDC Poul Erik Bech, Ørestad

Ørestads Boulevard 61C, st.th., 2300 København S

232@edc.dk32 45 32 32