Ejerlejlighed fra EDC

Kirkegårdsvej 11, st. th

2300 København S

4.995.000 kr.

3/2 rum, 93 m²

Gen­nem­renove­ret flot lejlighed med lækre store terrasser

Lejligheden ligger perfekt i det eftertragtede område først på Amager. Her kommer du til at bo i et fredeligt område i gåafstand til metro, caféer, butikker, Amagercentret, grønne områder og ikke mindst Amager Strandpark. Endvidere er der ikke langt til City og Rådhuspladsen som du kan cykle til på 15 min.

Du træder ind i denne flotte lejligheds entré med skabsvæg og god plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til det åbne stuemiljø som er delvist adskilt fra det flotte køkken af "New York´er" væg som giver et fedt "look" og er i tråd med sælgers øvrige valg i lejligheden. Det åbne rum giver plads til de store middage og fester for venner og familie idet sælger i dag har valgt at indrette sig med TV-stue i et af værelserne. Har man dog brug for to reelle soveværelser så er det bare at sætte dør i igen. Det andet soveværelse har en god størrelse og er vendt mod gården. Fra både stue samt køkken har man som noget helt særligt adgang til de helt afskærmede og meget private terrasser hvor især den vestvendte terrasse har en helt exceptionel størrelse der i den grad indbyder til grillafterne med vennerne. Og når aftenduggen sætter ind så har sælger netop installeret stor markise der praktisk talt overdækker hele denne terrasse. Den anden terrasse er mindre men ikke mindre hyggelig. Her er det oplagt at indtage morgenkaffen i dagens først solstråler. Sidst men ikke mindst finder vi indvendig det flotte store badeværelse med bruseniche samt vaskesøjle og naturligvis gulvvarme.

I finder her på Kirkegårdsvej en lejlighed som nuværende ejere har endevendt og gen­nem­renove­ret de seneste par år; vi snakker køkken, bad, vægge, gulve, lofter, terrasserne m.m.

Således er det blot at bestemme hvor I vil placere jeres møbler - rent plug ´n´play!

Selve ejendommen er en flot og velholdt rød­sten­se­jen­dom fra år 2003 med tegltag, fjernvarme, dørtelefoner, elevator, mulighed for parkering i gården efter venteliste, cykelskur, kælderrum og en rigtig hyggelig fælles gårdhave med borde/bænke og sandkasse til børnene. Ejerforeningen med otte lejligheder har en sund økonomi og et godt naboskab.

En fantastisk lejlighed, med en masse lækre detaljer

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
28903270
Boligareal
93 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
2003
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
4.134 kr.
Pris/m²
53.710 kr.
Pris
4.995.000 kr.
Prisudvikling
0,00 %
Balkon
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
141 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
250.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
30.464 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
24.392 kr.
Læs mere om boliglån

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01