Ejerlejlighed fra EDC

Richard Mortensens Vej 77, 8. Dør/lejl. p8

2300 København S

8.995.000 kr.

5/5 rum, 181 m²
Åbent hus med tilmelding 11. dec. 10:00 - 16:00

8TALLET’s største lejlighed – den ultimative boligoplevelse!

Velkommen til den ultimative boligoplevelse i 8TALLET - en arkitektonisk perle. Denne enestående og unikke lejlighed på 181 m² er den største i hele 8TALLET og byder på luksus, komfort og en fantastisk udsigt over byen og til Kalvebod Fælled.

8TALLET er ikke blot en samling af lejligheder; det er et levende kunstværk skabt af den anerkendte danske arkitekt, Bjarke Engels. Dens ikoniske form er ikke kun et blikfang i Københavns skyline, men også et bevis på, at moderne arkitektur kan være smuk, bæredygtig og funktionel på samme tid. Inde i 8TALLET venter en verden af luksus og komfort. Lejlighederne, der varierer i størrelse og layout, er alle nøje designet med fokus på lys, rum og æstetik. Store vinduer oversvømmer hvert rum med naturligt lys og giver en betagende udsigt over området.
At bo i 8TALLET er ikke blot en boligoplevelse; det er en livsændrende oplevelse. Her er luksus mere end bare materialer; det er livskvalitet, fællesskab og et bæredygtigt fodspor. 8TALLET er ikke blot et hjem; det er et statement om din passion for moderne design og fremtidens bæredygtighed.

Denne enestående lejlighed er i 2 plan og har en imponerende loftshøjde i næsten alle rum. Der er adgang til lejlighedens øverste plan via en stor syd-østvendt terrasse. Du ankommer til en entré med god plads til overtøj og herfra går du til lejlighedens imponerende hjerterum - et kæmpe køkken-stue-alrum - med næsten 7 meter til loftet og med lysindfald fra begge sider. Her er der virkelig mulighed for at have mange gæster siddende til middag. Fra alrummet fortsætter du ned af trappen til det nederste plan. Her forefindes allerede to kæmpe store værelser - også med højt til loftet, stor opholdsstue med udgang til privat og ugenert terrasse (opholdsstuen kan i øvrigt nemt indrettes til endnu to gode værelser - se alternativ plantegning). Herudover badeværelse med væghængt toilet, bruseafsnit og hånd­va­skar­ran­ge­ment.

Her kommer du til at bo lige midt i rolige, naturrige omgivelser ud mod hyggelige kanaler og til Kalvebod Fælleds kæmpemæssige areal med de snirklende stisystemer og vidstrakte grønne områder. Derudover er der et væld af tilbud omkring dig med forskellige restauranter, fitnesstilbud, ind­købs­mu­lig­he­der og blot fem minutters gang til metroen, der kan tage dig ind til Kongens Nytorv på bare 12 minutter. Og hvis du mangler flere tilbud, så har du under to kilometer til Fields, som giver dig endnu flere shopping- og spi­se­mu­lig­he­der.

Denne luksuriøse lejlighed er en sjælden mulighed for dem, der søger det bedste af det bedste i Ørestad. Kontakt os i dag for at planlægge en besigtigelse og få yderligere oplysninger om denne pragtfulde lejlighed. Dette er din chance for at eje en eksklusiv lejlighed i et af Ørestads mest eftertragtede ejendomme.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Richard Mortensens Vej 77, 8.P8.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23201273
Boligareal
181 m²
Rum/værelser
5/5
Antal etager
1
Byggeår
2010
Energimærke
B
Ejerudgifter pr. md.
7.912 kr.
Pris/m²
49.696 kr.
Pris
8.995.000 kr.
Prisudvikling
-3,00 %
Balkon
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
81 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
450.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
54.722 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
43.817 kr.
Læs mere om boliglån

Nyttige links

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Marie-Louise Andersen

Ejendomsmægler, MDE

malo@edc.dk51 85 48 70EDC Poul Erik Bech, Ørestad

EDC Poul Erik Bech, Ørestad

Ørestads Boulevard 61C, st.th., 2300 København S

232@edc.dk32 45 32 32