Ejerlejlighed fra EDC

Sturlasgade 12M

2300 København S

8.400.000 kr.

3/2 rum, 128 m²
Solgt

Liebhaverbolig i Bly­ants­fa­brik­ken på 128m²

128m² unik liebhaverbolig i Bly­ants­fa­brik­ken med snedkerkøkken og fantastisk loftshøjde

Nu udbydes denne yderst attraktive og sjældent udbudte lejlighed i en gammel in­du­stri­byg­ning på Islands Brygge. Der er tale om en gennemført bolig med enorm detaljerigdom, som byder på lækre løsninger hele vejen rundt. Du får her en lejlighed på hele 128 m² med fuld gulvvarme, 3,3 meter til loftet og direkte udgang til det skønne aflukkede gårdmiljø.

Bly­ants­fa­brik­ken på Sturlasgade, Islands Brygge, er en arkitektonisk perle med to­tal­renove­re­de og forskellige ejer­lej­lig­he­der, prydet med et nyetableret gårdmiljø og et godt sammenhold i foreningen.

Du bydes velkommen i lejlighedens entré med god plads til fod-/overtøj. Fra entréen har du et depotrum indrettet som viktualierum med skabsfryser og vinkøleskab. Fra entréen ledes du videre til lejlighedens 60 m2 store hjerte, da du mødes af det topmoderne alrum, som kombinerer dagligstue med spisestue og ligesom den øvrige del af lejligheden er prydet med et originalt betongulv beklædt med epoxy. Sælger har installeret "mute-it" akustiklofter, som sikrer et behageligt inde-miljø. Her får du et skønt lysindfald via de høje industrielle vinduespartier. I åben forbindelse med stuen finder du lejlighedens køkken, som er en historie for sig, alt er opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler og rummer alt i hårde hvidevarer. Åbent køkken i smukke pastelfarver fra Stilleben arkitekter / sned­ker­køk­ke­ner. Køkkenet har en stor køkken-ø, stationært 90 cm komfur med induktion og to ovne, indbygget loftsemhætte, opvaskemaskine og plads til langt spisebord i forbindelse med den store stue. Dertil kommer der to gode soveværelser, det ene med stort indbygget garderobeskab fra gulv til loft. Dejligt rummeligt badeværelse med vaskemaskine, tørretumbler og stort bruseområde.

Lejligheden er beliggende i et lukket og diskret gårdmiljø med borde, grønne planter, træer, grill og egen petanquebane. Der medfølger privat par­ke­rings­plads med automatisk port-system. Beliggenheden er yderst central på Islands Brygge, men roligt beliggende dog tæt på Kbh K, Havnebadet og storbyens puls, således at man kan trække sig tilbage, men aldrig være mere end 5 minutter fra alle for­nø­je­lig­he­der. Islands Brygge byder på det hele i form af lækre restauranter, hyggelige caféer og utallige ind­købs­mu­lig­he­der. Her er du kun få minutter på cykel fra København City. Endvidere er naturskønne Amager Fælled og Islands Brygge metrostation en kort gåtur fra boligen.

Det hele sammenfattes til at give indtryk af Bly­ants­fa­brik­ken, som den var engang, men nu i en moderne. lækker og rå udgave.

Bly­ants­fa­brik­kens historie: I 1914 grundlagde direktør Folmer Preisler dat­ter­sel­ska­bet Bly­ants­fa­brik­ken (med ét k). Moderselskabet, der også producerede trævarer - var de kendte Tordenskjold tændstikker. Der var dengang politisk pres for at holde produktion i Danmark, hvorfor ideen om dansk produktion af blyanter opstod.

Fakta om København (653.664 indbyggere)

Kommuneskat
23,7%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
34
Landsgennemsnit
26,197

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.673 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.573 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.020 kr./md.
Antal folkeskoler
63
Gns. klassekvotient
22,5

Oplysninger

Sagsnr.
23004990
Boligareal
128 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1919
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
4.934 kr.
Pris/m²
65.625 kr.
Pris
8.400.000 kr.
Prisudvikling
-5,00 %
Dørtelefon
Ja
Liggetid
168 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
420.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
50.413 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
40.420 kr.
Læs mere om boliglån

Skal du sælge din bolig på Amager?

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed - Ærlighed, faglighed og fokus på den enkelte kunde, er nøgleordene i vores virksomhed. Kontakt mig endelig hvis du står og skal købe eller sælge ejendom på Amager.

Dennis Krøier Andersen

Indehaver, Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE

daa@edc.dk29 90 94 0458 58 70 95EDC Poul Erik Bech Amagerbro

EDC Poul Erik Bech Amagerbro

Holmbladsgade 34, 2300 København S

230@edc.dk32 54 32 54