Ejerlejlighed fra EDC

Carl Langes Vej 52, 2. TH

2500 Valby

3.899.000 kr.

3/2 rum, 94 m²
Købsaftale underskrevet

Fantastisk penthouse med god beliggenhed.

Hvis du ønsker en unik og anderledes lejlighed med loft til kip, moderne planløsning, masser af vinduer/franske altaner og en fantastisk udsigt, så læs videre:
Lejligheden er beliggende i et af de mest eftertragtede og charmerende områder i Valby, hvor det oser af stemning, flotte grønne områder, legepladser og godt naboskab. Området er særdeles børnevenligt med flere institutioner i nærheden, ligesom skolen ligger inden for få minutters gang. En kort gåtur fra boligen gennem tunnel under jernbanen ligger Valby Langgades handelsstrøg med spe­ci­al­bu­tik­ker, take-away, lækre restauranter og caféer, ind­købs­mu­lig­he­der samt offentlig transport ved både Valby Station og Danshøj Station. I nærområdet findes Spinderiets shoppingcenter, ligesom der er kort afstand til Frederiksberg, Frederiksberg Have, Søndermarken, Indre By og Vesterbro.
Lejligheden ligger øverst i en smuk, klassisk og yderst charmerende ejendom. Lejligheden vender mod syd, øst og vest, hvorfor lysindfaldet er helt specielt. Lejligheden er næsten helt ugeneret og er nyopført i 2012, hvor man inddrog de tidligere loftrum. Loft til kip giver en helt speciel rumfornemmelse, som kan give mange fine in­dret­nings­mu­lig­he­der. Lejl. indeh.: God entré. To gode soveværelser med fin plads til skabe. Det ene værelse med specialbygget bogreol. Smagfuldt badeværelse med vindue, separat bruseniche, gulvvarme, glasvæg, ege­træs­bord­pla­de og både vaskemaskine og tørretumbler samt stort køkken-alrum i åben forbindelse med stue, hvor der er dobbelte franske altaner mod øst og vest og Velux-vinduer med fantastisk udsigt mod syd. Stuen er kæmpestor, og loftshøjden på 4,5 meter gør den helt unik.
Ejendommen er fra 1917, men denne ejerlejlighed er etableret i 2012 og fremstår derfor i en stand udover det sædvanlige for mange lejligheder. Der findes termovinduer, fjernvarme og det oprindelige tag er udskiftet, hvorfor udtrykket er særdeles smukt. Der er adgang til dørtelefon og stort kælderrum samt yderligere et loftsrum i lejligheden.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.