Ejerlejlighed fra EDC

Gammelgårds Alle 1, 1. th

2665 Vallensbæk Strand

2.295.000 kr.

3/2 rum, 89 m²
Nyhed

Lys og rummelig 3-værelses lejlighed med stor altan tæt på strand og offentlig transport

Velkommen til Gammelgårds Alle 1, 1. th i Vallensbæk Strand – en indbydende 3-værelses lejlighed på 83 m², der er ideel for både par og familier. Denne lejlighed er beliggende i et attraktivt område med kort afstand til shopping muligheder, offentlig transport og en lækker badestrand, hvilket gør hverdagen nem og bekvem.

Når du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af en rummelig entré med god plads til overtøj og sko. Entréen fører videre til stort hvidt vinkelkøkken. Køkkenet er moderne og funktionelt, med god skabsplads og arbejdsområder, hvilket gør det til en fornøjelse at lave mad.

Stor lys og indbydende stue som er perfekt til afslapning og samvær. Herfra er der adgang til den brede vestvendte altan, hvor du kan nyde solens stråler og hyggelige aftener med familie og venner. Altanen er ideel til både afslapning og mindre haveprojekter, såsom blomsterkasser og krydderurter.

Lejligheden rummer også to gode soveværelser, begge med rigelig plads til skabe og senge. De lyse rum er nemme at indrette og skaber en behagelig atmosfære til hvile og afslapning.

Det rummelige, ældre badeværelse er udstyret med en vaskemaskine og separat brus. Badeværelset er funktionelt og praktisk indrettet, med masser af plads til opbevaring og daglige rutiner.

Beliggenheden er en af lejlighedens store fordele. Med kort afstand til både Vallensbæk Strand Station og mo­tor­vejs­net­tet er det nemt at komme rundt, hvad enten det er med offentlig transport eller bil. Området byder også på gode shopping muligheder med flere supermarkeder og butikker i nærheden. For naturelskere er der ikke langt til den dejlige badestrand, hvor man kan nyde solen og havet.

Denne lejlighed er en skøn kombination af komfort, bekvemmelighed og naturskønne omgivelser. Den er ideel til dem, der ønsker en lys og rummelig bolig tæt på både by og strand.


Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Vallensbæk (17.800 indbyggere)

Kommuneskat
25,6%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
8,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.297 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.550 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.865 kr./md.
Antal folkeskoler
3
Gns. klassekvotient
22,6

Oplysninger

Sagsnr.
26604852
Boligareal
89 m²
Rum/værelser
3/2
Antal etager
1
Byggeår
1966
Energimærke
D
Ejerudgifter pr. md.
2.767 kr.
Pris/m²
25.787 kr.
Pris
2.295.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Nej
Liggetid
21 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
115.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
13.166 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
10.493 kr.
Læs mere om boliglån

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

EDC Poul Erik Bech, Vallensbæk/Vallensbæk Strand/Brøndby Strand

Vallensbæk Strandvej 286, 2665 Vallensbæk Strand

266@edc.dk43 54 42 54