Ejerlejlighed fra EDC

Frederikssundsvej 406, 2. TH

2700 Brønshøj

3.095.000 kr.

4/3 rum, 96 m²

Kom med bud! Moderne og ind­flyt­nings­klar lejlighed i to plan!

Du har nu muligheden for at blive indehaver af denne opdaterede og moderne lejlighed som er blevet renoveret fra A-Z! Lejligheden breder sig over 97 kvm. fordelt på 2 planer. I stueplan har i lejlighedens køkken som er i et stilrent design med hvide fronter og en lækker lys bordplade.

Dernæst har i lejlighedens primære badeværelse, som ligeledes er i top stand med et stilrent design, separat bruseniche samt et fint vindue til udluftning. Stueplan byder desuden på boligens største værelse og en stue med gode in­dret­nings­mu­lig­he­der.
Tager i trappen fra stuen op til 1. sal finder i 2 gode værelser som skilles af lejlighedens andet toilet.

Du har fri benyttelse til foreningens gård som er anlagt med græsplæne, træer og en terrasse hvor der er mulighed for, at grille når årstiden inviterer til det.

Boligen er tilknyttet Korsager Skole og fri­tids­in­sti­tu­tion, som ligger blot 1,2 km væk. Med boligens placering er du trukket væk fra Fre­de­riks­sunds­vej, og omringet af grønne områder. I gåafstand fra de flotte naturområder Kagsmosen, Vestvolden og Utterslev Mose. Forbindelsen til centrum af København er i top, du har gode bus­for­bin­del­ser næsten lige uden for din hoveddør, bus 5C og 350S.

Hvis du har bil, kan man nemt tilgås motorring 3, som kan føre dig til andre bydele af København eller ud af byen. Inden for 1 km har du Herlev station, hvor der kører S-tog forbindelser. Storcenteret BIG ligger også inden for en kort radius, her finder man mange dag­lig­va­re­bu­tik­ker, fitness og caféer. Kun 9 km fra Københavns Rådhusplads!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Jonas Rosfeldt Petersen

Ejendomsmægler, MDE, HD(O) & DiplomValuar

jrp@edc.dk30 43 35 7258 58 74 26EDC Poul Erik Bech/Arne Madsen