Ejerlejlighed fra EDC

Amager Landevej 90, 3. th

2770 Kastrup

5/3 rum, 100 m²
Solgt

Stor og rummelig lejlighed for den pladskrævende familie midt i Tårnby

Velkommen til denne helt fantastiske og meget store ejerlejlighed øverst beliggende i nr. 90 på Amager Landevej. Lejligheden er en af kommunens største ejer­lej­lig­he­der med sine 100 officielle m2 bolig plus 21 m2 tilhørende "loftsrum" der 100% fungerer som værelse og er fuldt integreret i lejligheden (lejes af foreningen). Der er endvidere mulighed for at benytte lejligheden som delelejlighed da lejligheden rent faktisk har to adgange via separate trappeopgange.
Ejerforeningen har en fornuftig størrelse, er veldrevet og råder over en skøn lukket gård med gyngestativ til de mindste, samt grill til fri afbenyttelse. Der er endvidere adgang til fælles vaskeri, tørrerum, cykelkælder og man råder naturligvis også over sit eget depotrum i kælderen.
Beliggenheden er helt optimal her i starten af Tårnby, hvorfra der er kort gåafstand til alle hverdagens fornødenheder. Der er et bredt udbud af ind­købs­mu­lig­he­der, og ligeledes særdeles gode trans­port­mu­lig­he­der i alle retninger med både tog, bus og metro, samt skole og dag­in­sti­tu­tio­ner lige om hjørnet. På den anden side af gaden finder man ho­ved­bi­bli­o­te­ket og Sundhedshuset med apotek, fitness m.m. Slutteligt skal det naturligvis nævnes, at man kun er en kort cykeltur fra at kunne hoppe i bølgen blå fra Sneglen nede på Amager Strand.
Lejligheden indeholder stor entré, stort lyst soveværelse, tre meget store sammenhængende stuer mod gården hvoraf den sidste snildt ville kunne udgøre for­æl­dresove­væ­rel­set hvis man har flere børn. Fra mellemgangen finder man lyst og meget funktionelt køkken samt et lækkert stort badeværelse med både bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Sidst men ikke mindst finder man lejlighedens sidste og største værelse, (det fuldt integrerede ”loftrum”), som faktisk vil kunne deles på midten, hvis behovet er der for den større børnefamilie. De lyse og flotte trægulve er gennemgående for hele lejligheden.
Dette er en virkelig spændende lejlighed, der udmærker sig ved at have et fantastisk lysindfald samt fri udsigt over området, og rummer masser af muligheder med sine 121 m2.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flyt­te­for­sik­ring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med "Ja tak" til flyt­te­for­sik­ring@gjensidige.dk

Fakta om Tårnby (43.915 indbyggere)

Kommuneskat
24,1%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.771 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.167 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.953 kr./md.
Antal folkeskoler
7
Gns. klassekvotient
19,9

Oplysninger

Sagsnr.
28903335
Boligareal
100 m²
Rum/værelser
5/3
Antal etager
1
Byggeår
1946
Energimærke
D
Altan/terrasse
Nej
Elevator
Nej
Liggetid
21 dage

Dedikeret salg af din bolig på Amager

Som indfødt Ama´rkaner og med over 20 års erfaring med salg af boliger så er jeg din garant for et trygt og godt boligsalg på Amager. Jeg kender hver en krog af øen og sætter en ære i, at følge handlen helt til dørs med et højt service- og in­for­ma­tions­ni­veau fra start til slut.

Lars Sigaard Sørensen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

las@edc.dk31 15 90 7058 58 71 79EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

EDC Poul Erik Bech Sundbyvester Plads

Sundbyvester Plads 2, 2300 København S

289@edc.dk32 55 00 01