Ejerlejlighed fra EDC

Linde Alle 1, 2. Dør/lejl. 4

2850 Nærum

4/3 rum, 127 m²
Solgt

Fantastisk 4-værelses lejlighed med imponerende lys og udsigt midt i Nærum

Sjældent udbudt lejlighed på hele 127 m2 midt i Nærum med fantastisk lysindfald og betagende udsigt til trækronerne. En bolig, hvor udtrykkene ”ind­flyt­nings­klar” og ”god atmosfære” ikke kunne være mere præcise. Fra det øjeblik man træder ind ad døren, mærker man straks den behagelige stemning og sælgers omhyggelighed, da lejligheden fremstår som nærmest ny. Boligen er indrettet i lækre materialer og tilbyder alle de energi- og komfortfordele, der følger med en moderne ejendom fra 2011; energimærke A2010, solceller på taget, 3-lags termoruder, var­me­gen­vin­dings­sy­stem installeret i lejligheden, lave driftsom­kost­nin­ger og fællesudgifter, minimal ved­li­ge­hol­del­se, stort kælderrum, dørtelefon, elevator samt flot og præsentabel opgang. Der er desuden også fibernet, fjernvarme og kal­kfjer­ne­ran­læg for at sikre en moderne og komfortabel livsstil.
De store gulv til loft vinduespartier giver et fantastisk lysindfald, og her er ingen direkte genboer. Fra alle boligens stuer og værelser kan man nyde den smukke, grønne udsigt mod Nærum Gadekær eller udgang til den rummelige sydvendte terrasse, som sælger har indrettet hyggeligt med krukker, lounge og grill. Terrassen ligger mod syd, hvilket giver mulighed for at nyde solen både om morgenen og til aften.
Køkkenet og alrummet er smukt integreret og binder virkelig boligen sammen, med god udsigt til parken, kirken og en lille brandstation. Adgang fra stuen til et dejligt soveværelse med en stor skabsvæg og masser af naturligt lys. Boligen indeholder et nydeligt badeværelse med brus, vaskesøjle og gulvvarme. Ankomst sker via en pæn entre med plads til overtøj og sko samt et rummeligt, indbygget skab. Der medfølger brugsret til tidsubegrænset parkering på p-plads samt adgang til en stor fællesterrasse på 1. sal.
Det populære Nærumvænge Torv er inden for gåafstand. Nærum er omgivet af smukke naturområder, såsom Nærum Gadekær og Jægersborg Hegn, der fører til Dyrehaven eller ned til Skodsborg Strand. Rundforbi stadion med fitnesscenter, tennisbaner, svømmehal og idrætshal, samt dag­in­sti­tu­tio­ner, skoler og gymnasier ligger også i gåafstand. Nærum Station har tog­for­bin­del­ser til Lyngby eller mo­tor­vejs­bus­sen til Nørreport. Endvidere kan København nås på blot 15 minutter i bil.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
21,7

Oplysninger

Sagsnr.
29105360
Boligareal
127 m²
Kælder
13 m²
Rum/værelser
4/3
Antal etager
1
Byggeår
2011
Energimærke
A2010
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
19 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Michael Christian Ahm

Salg & Vurdering

ahm@edc.dk30 55 40 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43