Ejerlejlighed fra EDC

Broholms Alle 12B, 2. TV

2920 Charlottenlund

4.795.000 kr.

4/3 rum, 105 m²

Skøn lejlighed øverst oppe med sydvendt altan

På Broholms Alle 12B i Ordrup, finder I denne skønne fireværelses lejlighed med altan, to stuer en suite og et solrigt lysindfald.
Fredfyldt beliggenhed, tilbagetrukket fra vejen og med masser af lys fra de mange sydvendte vinduer. Nemt på 2. sal og med dejlig grøn udsigt til begge sider. Alle hverdagens nødvendigheder som skoler, dag­in­sti­tu­tio­ner, gymnasier og ind­købs­mu­lig­he­der ligger inden for rækkevidde. Derudover er der gode trans­port­mu­lig­he­der fra Ordrup station, hvor man har bus­for­bin­del­ser i lokalområdet, samt S-tog mod København. Samtidig er man omgivet af skønne naturområder – Charlottenlund Skov, Dyrehaven, Øresund og Skovshoved Havn, der byder på gode løbe- og cykelruter.
Rigtig god indretning fordelt på: Ankomst i praktisk entré, som giver adgang til et veldisponeret værelse samt de to stuer en suite. Stuerne er begge store og lyse, med udgang til lejlighedens sydvendte altan hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes. Stort, lyst køkken med masser af plads til den gode madlavning. Badeværelset er ligeledes stort og rummeligt med hvide klinker og badekar.
Ejerforeningen er velfungerende og med en sund økonomi. Ejendommen blev renoveret i 2021, hvor alle vinduer blevet udskiftet og opgangen blev istandsat.
Sælger har indfriet sin del af fælleslånet.

Denne lejlighed skal opleves – ring på 3055 4011 for fremvisning!

Flittig, engageret og erfaren

Jeg gør min umage for at skabe en god og tryg oplevelse for dig, når du skal finde nyt hjem. Lokalområdet kender jeg som "min egen bukselomme" og kan fortælle om gode løberuter, restauranter, skoler, fri­tidsak­ti­vi­te­ter, etc. Ligesom jeg gerne giver en guided tour i vores skønne område! :-)

Lars Zola-Honoré

Indehaver, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

lzh@edc.dk21 70 00 1145 20 20 70EDC Lars Zola-Honoré