Ejerlejlighed fra EDC

Skodsborgparken 42, 3. tv

2942 Skodsborg

2/1 rum, 82 m²
Solgt

Fuldstændig ind­flyt­nings­klar lejlighed - udsigt til vand og skov!

På toppen af Skodsborg, omgivet af de skønneste naturområder. Ejendommen ligger hævet over Strandvejen, og man har derfor fantastisk udsigt til Øresund. Det smukke Jægersborg Hegn inviterer til gåture eller løbeture, og der er kort afstand til resten af Storkøbenhavn og lufthavnen via Skodsborg Station, som ligger 50 m. fra hoveddøren.
Nærområdet byder på super god restaurant på Skodsborg Kurhotel, som også har fitness og spa. Gode ind­købs­mu­lig­he­der i Nærum og Vedbæk og hurtig adgang til indfaldsvejene. Med en flot og betagende panoramaudsigt til Øresund og direkte adgang til Jægersborg Hegn, så er beliggenheden bare i top. Masser af lys og luft, elevator, gode par­ke­rings­mu­lig­he­der foran hoveddøren og rig mulighed for at nyde udelivet med ingen indkig, solen og udsigten på lejlighedens store altaner med elektriske fjernbetjente markiser og flisebelagte gulve. Desuden er der præsentable fællesarealer som omfavner områdets bebyggelse. Lejligheden fremstår i flot og ind­flyt­nings­klar stand med bl.a. smukke parketgulve, nyere vinduer og glatte hvide vægge i hele lejligheden.
· Flot beliggenhed med udsigt til både Øresund og skov
· Elevator, dørtelefon med video og gode par­ke­rings­for­hold
· Flot stue med tilhørende spisekøkken
· Stort badeværelse med brus og vaskemaskine
· Walk-in closet med opbevaring
· Skønt soveværelse med udsigt til skoven
Ejendommen indeholder: En åben entré med ny hoveddør og indbygget skab. Dejligt spisekøkken med masser af skabsplads, nyere køkkenvindue, opvaskemaskine, hårde hvidevarer og plads til spisebord, hvorfra Øresund kan nydes. Stor, lys stue med panoramaudsigt til Øresund og masser af plads til både spise- og so­faar­ran­ge­ment, samt udgang til lejlighedens skønne, østvendte altan med markise og nyere terrassedøre til begge altaner. Fra stuen er der en mellemgang med adgang til lejlighedens gæstetoilet indrettet med vaskemøbel og loftspots, samt til lejlighedens flotte lyse badeværelse med brus og vaskemaskine. Praktisk walk-in closet med god op­be­va­rings­plads samt skønt soveværelse – med udgang til den vestvendte altan og rolig beliggende mod skoven.
Til lejligheden hører endvidere kælderrum.
Denne skønne lejlighed, udsigten, lyset og atmosfæren skal opleves – Ring på 3055 4011 for fremvisning.

Fakta om Rudersdal (57.237 indbyggere)

Kommuneskat
23,4%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
9,6
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.510 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
3.640 kr./md.
Børnehave 3-5 år
1.940 kr./md.
Antal folkeskoler
8
Gns. klassekvotient
22,3

Oplysninger

Sagsnr.
29105225
Boligareal
82 m²
Rum/værelser
2/1
Antal etager
1
Byggeår
1963
Energimærke
C
Vaskerum
Ja
Dørtelefon
Ja
Cykelkælder
Ja
Altan/terrasse
Ja
Elevator
Ja
Liggetid
195 dage

Nyttige links

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Michael Christian Ahm

Salg & Vurdering

ahm@edc.dk30 55 40 11EDC Lars Zola-Honoré

EDC Lars Zola-Honoré

Søllerødvej 45, 2840 Holte

291@edc.dk45 80 50 43