Ejerlejlighed fra EDC

Fredskovhellet 2H, 1., 50

3400 Hillerød

1.095.000 kr.

1 rum, 52 m²

Lys og indbydende 1V'er med udsigt over grønne områder

Der er et rigtigt godt indfaldslys i denne veldisponerede 1V’er, som ligger fredeligt placeret få skridt fra skoven i den østlige del af Hillerød. Lejligheden ligger på første sal i en velholdt ejendom, og fra det vestvendte vindue i opholdsrummet er der dejligt kig over de grønne fællesarealer. Fra hoveddøren er der kun en kort gåtur til den dejlige natur i Store Dyrehave, så her får du skønne omgivelser til gå- eller løbeturen.

Med adresse her får du det med andre ord dejligt fredeligt i dagligdagen, og samtidig kommer du let til gode ind­købs­mu­lig­he­der og offentlig transport. Det tager under ti minutter at cykle til centrum, som byder på et væld af spe­ci­al­for­ret­nin­ger, spisesteder og kulturtilbud – og turen klares også nemt med bussen, som holder få skridt fra ejendommen.

Ejendommen er harmonisk integreret i det grønne landskab, og oplevelsen af lys og luft er kendetegnende for hele bebyggelsen. Det samme gælder inde i boligen, som er funktionelt indrettet med minimal spildplads og mange praktiske løsninger. Bemærk blandt andet de indbyggede skabe i entreen, der giver godt med ekstra op­be­va­rings­plads. Køkkenet ligger separat fra opholdsrummet og byder på god arbejdsplads til de kulinariske udfoldelser. Opholdsrummet har gulv-til-loft-vindue mod vest og god plads til at indrette både soveafdeling og opholds/spiseafdeling.

Lyder det som noget for dig? Ring og bestil en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.