Ejerlejlighed fra EDC

Nordstensvej 2, 1. Dør/lejl. 1

3400 Hillerød

3.650.000 kr.

3/2 rum, 123 m²

Eksklusiv lejlighed i hjertet af Hillerød med 2 private p-pladser

En lys, lækker og velindrettet bolig tæt på alle byens tilbud – lyder det som noget for dig? Så er denne flot moderniserede lejlighed måske dit næste hjem. Der medfølger hele to private p-pladser – en helt særlig luksus i en lejlighed med så central en beliggenhed i Hillerød – og du får også et privat kælderrum til opbevaring.

Lejligheden ligger i en rød­sten­se­jen­dom fra 1984 i to etager med en hyggelig gård ind mod Frederiks Torv. Boligen blev gennemgribende renoveret i 2021, og man mærker med det samme, at renoveringen er foretaget med materialer i høj kvalitet. Der er en behagelig og indbydende atmosfære i boligen, som indeholder to gode værelser, et stort opholdsrum med integreret køkken og et lækkert badeværelse med vaskesøjle.

Planløsningen er moderne og giver fuldt udbytte af samtlige kvadratmeter. Fem vinduespartier inviterer masser af naturligt lys ind i det store opholdsrum. Her er integreret køkken, som er indrettet i et elegant og tidløst design med grebsfri elementer og kva­li­tets­hvi­de­va­rer. En køkkenø med spisedisk fungerer som naturlig rumdeler og er et skønt sted at sidde med et glas vin, mens maden simrer på komfuret.

De to værelser har begge indbyggede skabe, og i det største af dem giver de hyggelige skråvægge med loftsvinduer et dejligt kig til himlen.

Med adresse her får du alle Hillerøds tilbud lige for fødderne. Der er bare 100 meter ned til gågaden, og du får kort gåafstand til både Slotsparken og Hillerød Station.

Der er jf. ejer mulighed for, at man selv og for egen regning kan etablere el-stander til bil. Evt. i samarbejder med naboer i foreningern, der også har behov for opladning. Det er tilladt jf. GF-beslutning jf. sælger. (Sælger undersøger muligheder for etablering af altan)

Kontakt EDC for en fremvisning.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.