Ejerlejlighed fra EDC

Solbakkevej 23B, 1. TH

4760 Vordingborg

795.000 kr.

3/2 rum, 82 m²

Super indrettet 3 værelses lejlighed.

Drømmen om at eje en lejlighed i det attraktive Sunshine Hill i Kongernes By, Vordingborg kan nu langt om længe blive til virkelighed!
Med en beliggenhed tæt på hjertet af byens aktive handelsliv, det hyggelige havnemiljø ved Nordhavnen, rekreative områder ligger denne charmerende og yderst indbydende by-lejlighed. Perfekt som stu­di­e­lej­lig­hed med alle byens skoler indenfor 5 minutter.
Lejligheden er yderst funktionelt og tidløst indrettet med: Stor entré, lyst spisekøkken i hvide elementer. Nydeligt fli­se­ba­de­væ­rel­se med brus. 2 fine soveværelser, hvor det ene har stort skab. Stor og lys opholdsstue med plads til flydersofa og TV på væggen. Perfekt som delelejlighed eller som forældrekøb. Højloftet og med de gamle charmerede trægulve. Ho­ve­d­e­jen­dom­men er fra 1880 og rummer et hav af historie.
Til ejendommen hører desuden gode fæl­les­fa­ci­li­te­ter med vaskerum, cykelkælder, P-pladser, bord/bænkesæt i haven og græsplæner til fri afbenyttelse. Ejendommen er for nyligt renoveret udvendigt.

Billederne er taget da forrige lejer boede i lejligheden, så den ser en smule anderledes ud i dag!
EDC Vordingborg står klar med nøglerne alle ugens dage for fremvisning, bare RING 5598 5620.

National boligmæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både lokale og nationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Kontakt mig for en uforpligtende snak.

Kasper Pedersen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE

kap@edc.dk21 34 24 4258 58 77 78EDC Poul Erik Bech