Ejerlejlighed fra EDC

Dronningensgade 115, 1. TH

5000 Odense C

1.495.000 kr.

2/1 rum, 52 m²

Lejlighed på Dron­nin­gens­ga­de i hjertet af Odense Midtby!

EDC Åløkken ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen præsenterer nu med glæde denne dejlige lejlighed i det rolige og meget populære Vesterbro-kvarter i Odense Midtby.

Dron­nin­gens­ga­de der er præget af ensrettede veje og ældre charmerende bygninger. Lejligheden der er beliggende i en lille velfungerende ejerforening. Her oser det af hygge og fællesskab, det skønne have miljø med både gårdhave og græsplæne gør fæl­les­a­re­a­ler­ne til en lille oase.

Den gode beliggenhed skaber også gode ind­købs­mu­lig­he­der i form af Føtex på Vesterbro, Coop 365 samt gåafstand til bus­for­bin­del­ser, Odense Banegård. Lejligheden er også på Dron­nin­gens­ga­de placeret på en rolig vej tilbagetrukket, men stadig tæt på den nye letbane.

Selve lejligheden indeholder en lille entré med plads til sko og overtøj. Fra entréen kommer man ind i stuen med plads til både spisebord og so­faar­ran­ge­ment. I forlængelse af stuen befinder det velholdte køkken sig, samt et badeværelse med god plads, separat bruseniche og vindue til udluftning. Lejligheden indeholder et soveværelse med plads til dobbeltseng samt et mindre depotrum som kan benyttes som op­be­va­rings­plads.

Der er hyggelig fælles have, som kan anvendes efter behov med de andre beboere i foreningen. Yderligere er der mulighed for cykelparkering, samt opbevaring i eget kælderrum. Til ejerforeningen er der også et tilhørende vaskehus, med fæl­lesva­ske­fa­ci­li­te­ter.

Vi fremviser alle ugens dage og glæder os til at høre, hvornår du kunne tænke dig at se lejligheden?


Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek - Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis for­hånds­god­ken­del­se. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din for­hånds­god­ken­del­se i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43.

Gode relationer

Jeg er drevet af lysten til at opbygge gode relationer med både købere og sælgere via et seriøst, energisk og ærligt arbejde igennem hele bolighandlen

Martin Nielsen

Indehaver, Ejer­lej­lig­heds­chef, Ejendomsmægler, MDE

martniels@edc.dk22 78 67 9366 14 91 43EDC Åløkken