Ejerlejlighed fra EDC

Holmehusvej 71, 2. TH

5000 Odense C

1.295.000 kr.

2 rum, 59 m²
Delevenlig!

Delevenlig stu­di­e­lej­lig­hed beliggende nær Ski­bhuskvar­te­ret - Oplagt som forældrekøb!

Til den studerende, singlen eller det unge par er denne lejlighed ideel. Lejligheden er meget delevenlig og er beliggende i rolige omgivelser nær indkøb, et hav af spe­ci­al­for­ret­nin­ger på Skibhusvej, Odense Banegård, bus­for­bin­del­ser, grønne områder og søerne ved Svanevej, også er der ca. 2 km., og dermed en cykeltur på ca. 5 min. til gågadenettet i Odense City. En super kombination af byliv og en rolig hjembase.

Lejligheden er meget delevenlig og dermed ideel som forældrekøb eller som in­ve­ste­rings­lej­lig­hed.

Fra entréen i lejligheden, hvor der er god plads til sko og overtøj, er der adgang til køkkenet. Køkkenet har mange skabe til opbevaring. Lejligheden rummer derudover en god størrelse stue med plads til både so­faar­ran­ge­ment og stort spisebord. Fra entréen er der også adgang til lejlighedens badeværelse, som har brus og plads til mindre skab til
opbevaring. Afslutningsvis i lejligheden er der et soveværelse med plads til seng og skabe.

Lejligheden har desuden en skøn altan, så de solrige timer kan nydes i højderne i ro og mag.

Lejligheden er beliggende i en pæn ejendom med en velfungerende ejerforening, hvor der også er fælles cykelkælder og vaskerum.

Vi fremviser alle ugens dage og glæder os til at høre fra dig.


Klik her - følg EDC Åløkken Ejer­lej­lig­heds­af­de­lin­gen på Facebook og få indblik i lej­lig­heds­mar­ke­det i Odense, vores Stillesager, konkurrencer og meget mere!

Ved du hvor meget din bolig er værd ? Få et gratis EDC Salgstjek - Ring på tlf. 66 14 91 43.

Få en gratis for­hånds­god­ken­del­se. så du kender det prisniveau, du vil blive godkendt til at købe ny bolig for. Vi laver din for­hånds­god­ken­del­se i løbet af ganske kort tid, du skal blot kontakte os på tlf. 66 14 91 43.

Tryghed gennem kommunikation

Det at skabe tryghed med en god og ærlig kommunikation, er i højsædet hos mig. På den måde får vi alle en god oplevelse i forbindelse med en handel.

Frederik Krebs Jørgensen

Ejendomsmægler, MDE

frjor@edc.dk26 83 69 1366 14 91 43EDC Åløkken